Menu
EUR

10Days Dameskleding

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven & 10Days Utrecht

Nu binnen bij Vandortmode.nl, het nieuwste chapter van 10DAYS.

Ga direct naar:

286 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 286

 

10 Days dameskleding bij Van Dort Mode

10 DAYS is een kledingmerk afkomstig uit Amsterdam. De stijl van 10 Days draait om comfort, een casual look en een gevoel van vrijheid. Het merk is stijlvast en daardoor is alle dameskleding makkelijk met elkaar te combineren. Bij 10 Days kun je terecht voor chic of sportief, een comfortabele jogger of een stijlvolle blazer. 10 DAYS werkt niet met collecties maar met Chapters. Deze liggen in het verlengde van elkaar en ook om deze reden zijn alle kledingstukken goed onderling te combineren. De materialen die je veel ziet bij 10 DAYS zijn comfortabele fleece, luchtig linnen en katoen. De kleding van 10 DAYS is veelal sportief, uniek, en toch vrouwelijk. Comfortabele, oversized pasvormen komen vaak terug, gecombineerd met mooi aansluitende stijlen en unieke accessoires. Houd jij van sportief, stoer, vrouwelijk en nonchalant? Dan is 10 DAYS een merk voor jou. 

De 10 Days mindset

10 DAYS ontwerpt hun kleding niet voor een bepaalde doelgroep; het merk richt zich op mensen met een specifieke mindset. Feeling good, spiritualiteit en sportiviteit kenmerken dit. Het betreft een gevoel en een lifestyle. Het gaat 10 Days niet om labels, maar dat ze een lach op het gezicht van hun klanten toveren. Ze willen dat vrouwen zich goed voelen in hun kleding.

Het merk maakt unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Het label daagt je uit om items uit verschillende seizoenen met elkaar te combineren. De collecties zijn daarom tijdloos, met veel basics, en toch in fashion. Omdat je kleding items uit verschillende seizoenen gemakkelijk met elkaar combineert, blijf je verrassend uit de hoek komen met je kledingstijl. Ook kun je jouw kleding zo blijven herwaarderen. De focus van 10 DAYS ligt op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, een lange levensduur, onverwachte combinaties en details. 10 Days vindt fun en comfort daarnaast het allerbelangrijkst. Voor wie dan ook.

Wat maakt 10 Days uniek?

Het motto van 10 Days herken je direct in hun kledingstukken en accessoires. Om het motto ‘Be unexpected or simple | never regular’ na te leven, reist het team van 10 Days de hele wereld over om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. De inspiratie die opgedaan wordt tijdens deze reizen wordt gecombineerd met globaal georiënteerde aspecten. In de designstudio in Amsterdam wordt dit vervolgens omgezet in nieuwe, verrassende ontwerpen.    

Welke 10 Days kledingstukken vind je bij ons?

Ben je op zoek naar een sportieve 10 Days sweater? Of een een 10 Days shirt met een comfortabele fitting? Hier vind je alles voor een geweldig complete 10 Days look. Bij Van Dort vind je altijd de nieuwste 10 Days kledingstukken. Combineer bijvoorbeeld de blazers met een een classy 10 Days broek of rok. Om jouw outfit compleet te maken, vind je ook accessoires en schoenen in onze collecties. Kortom, bij ons vind je alles om een geweldige outfit samen te stellen.

10 Days: Duurzaamheid kent geen tijd

Op het gebied van duurzaamheid is het merk 10days ook een echte voorloper. Tijdloos, seizoenloos & leeftijdloos, zo omschrijft het merk haar items. 10days vindt het belangrijk om mode te maken zonder houdbaarheidsdatum. Items waar je een leven lang plezier van hebt. Ongeacht je leeftijd, het seizoen of de trends. Het merkt zorgt ervoor dat een 10 days sjaal uit een vorige collectie weer fijn te combineren is met een 10 days jurk uit een nieuwere collectie. Op die manier daagt het merk je uit om steeds weer verrassende combinaties te maken. Je kan eindeloos blijven combineren met dit  merk. In de toekomst hoopt 10 days dat haar items zo tijdloos zijn dat een 10 days sale of 10 days uitverkoop verleden tijd wordt.

Het magische cijfer 10

Het magische cijfer 10 vormt de spirituele basis voor dit merk. Naast het feit dat een 10 het hoogste cijfer is dat je kan halen, staat 10 ook voor de eerste vormende dagen van je identiteit. Het zal je daarnaast niet verbazen dat de retourtermijn in deze begindagen van dit merk precies 10 dagen telde. Nu, bijna 10 jaar na deze bijzondere ontmoeting is het merk 10 days (ten days) uitgegroeid tot een veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter en met verschillende collecties. De verschillende lijnen die het merk momenteel telt: 10 days woman, little 10 days en 10 days home, zijn stuk voor stuk succesvol.

10 Days: 98% made in Europe

Uniek aan dit merk is dat zij al sinds hun begintijd produceren in het Europese land Portugal. Zeker 98% van hun collecties wordt gemaakt in Europa. Deze keuze is gemaakt met het oog op duurzaamheid. Omdat het grootste deel van de 10 days woman, little 10 days en 10 days home collectie wordt geproduceerd in Europa is er ook minder transport nodig. Minder transport betekent op zijn beurt weer minder vervuiling. Dit komt uiteraard weer ten goede aan het milieu. Daarnaast kan het merk op deze manier gemakkelijk maandelijks een persoonlijk bezoek brengen aan de plaats waar alles wordt gemaakt. Deze bezoekjes en de kwaliteitscontroles houden het productieproces transparant.

 

Waar shop je 10 Days?

In onze webshop vind je een van de grootste online collecties van 10 DAYS! Ook verkopen wij onze collectie in onze 10 DAYS winkel in Utrecht. De Van Dort | 10 DAYS Store Utrecht is een van de unieke winkels in de historische panden aan de Lijnmarkt 30 in Utrecht, het verlengde van de oudegracht! Een mooie plek voor onze 10 DAYS Store. Ook in onze online shop kun je alle kledingstukken van 10 DAYS shoppen - wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt, wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te halen in een van onze Van Dort winkels. 


10DAYS sale

De 10DAYS sale collectie koop je nu bij Van Dort Mode. Koop eerdere drops van 10DAYS nu met korting in de 10DAYS outlet. 10DAYS staat voor oneindig combineren en tijdloze collecties, daarom kan je de items van eerdere 10DAYS drops ook goed combineren met items van de nieuwe drops. De sale collectie van 10DAYS bestaat uit sweaters, truien, broeken, tops, jurken & accessoires. Zowel in store in onze winkels in Utrecht en Bilthoven als online shop je de sale collectie van 10DAYS. Ook de bekende bestsellers van 10DAYS vind je in onze sale, waaronder de icon sweaters, cropped joggers en knits. 

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »