Menu
EUR

Dames Shirts & Tops

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

Ga direct naar:

336 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 336

 

Shirts & tops  

Bij Vandortmode.nl shop je shirts en topjes van onder andere:  10Days - Essentiel - Second Female -  Marc Aurel - Pinko -  Ba&sh 

Shop de heerlijke tops & wrappers van 10Days - van streepjes shirtjes, basic v-hals shirtjes, en natuurlijk de bekende 10Days wrapper - 10Days collecties zitten altijd vol met keuzes voor leuke longsleeves en tee's. Voor leuke bohemien prints kun je terecht bij Maison Scotch - dit merk verwerkt altijd inspiraties en invloed van over de hele wereld in hun collecties. Dit resulteert in kledingstukken met unieke grafische printjes. Maar ook voor het klassieke streepjes shirt kun je bij Maison Scotch terecht. Een merk dat ook bekend staat om hun tops met streepjes is Nikkie. Als je opzoek ben naar graphic tee's, dan is Zoe Karssen jou merk. Stoere quotes en prints kenmerken de collecties van Zoe Karssen. Ze brengt ook altijd truien & vesten uit met graphic prints. Marc Aurel is het merk voor de zelfverzekerde vrouw met een eigen stijl. Marc Aurel brengt elk seizoen shirts & tops uit met unieke prints in die toch dicht bij de identiteit van het merk blijven. Hetzelfde geld voor Fabienne Chapot. 

En voor fans van 10Days.. lees hier het verhaal achter de oprichting van 10days! 

Alle shirts & tops zijn online te bestellen bij Vandortmode.nl, maar ook te shoppen in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven en Van Dort Fashion in Utrecht. 10Days kunt u ook in onze Van Dort | 10Days Store Utrecht kopen. Bestelt u online via de webshop voor 15:00 's middags, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft het item de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - haal uw bestelling af in een van onze winkels. Wanneer u voor 15:00 besteld, hangt uw item de volgende dag klaar in de winkel naar keuze. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »