Menu
EUR

Vind de mooiste lingerie bij Van Dort

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Bij Van Dort Mode vind je lingerie van unieke merken met vrouwelijke designs van merken als Marie Jo, Aubade en Lise Charmel. Hierbij kun je denken aan bh's en slips maar ook Nachtmode, Body's en Beachwear.

Ga direct naar:

1643 Producten
Toon:
Prima Donna Knokke Hipster
Prima Donna
Knokke Hipster
45,90 37,93
Toon 1 - 24 van 1643

 

Lingerie & Badkleding

Lingerie is de basis van elke outfit - de eerste laag, die jouw mood van de dag positief kan beïnvloeden. Mooie lingerie kan elke vrouw een goed gevoel geven. Bij Van Dort Mode vind je lingerie van unieke merken met vrouwelijke designs van merken als Love Stories, Lise Charmel en Aubade. Hierbij kun je denken aan bh's en slips maar ook pyjama's, body's en kimono's. Ook kan de juiste lingerie je outfit er beter uit laten zien. Denk hierbij aan shapewear. Voor advies over bijvoorbeeld shapewear, kun je terecht bij onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Onze vakkundige stylistes voorzien u graag van een passend (stijl)advies. 

Love Stories is een Nederlands lingerie merk dat bekend staat om hun unieke designs. Het merk is ontstaan omdat ze een bepaalde stijl misten tussen alle lingerie in de winkels. De meeste ontwerpen waren heel sportief of juist romantisch. Ontwerpster Marloes Hoedeman begon hierdoor met het ontwerpen van veelzijdige lingerie die sexy is, maar waar vrouwen zich wel prettig in zouden voelen. Vooral de bralette is een geliefd item bij Love Stories. Een bralette is sexy, vrouwelijk en zeer comfortabel. Je zult geen enkele voorgevormde BH vinden in de collecties van Love Stories. Ze ontwerpen echter niet alleen lingerie, maar ook badmode, nachtmode, en body's. Hun bikini's zijn voorzien van leuke, speelse ontwerpen en je zult er altijd uniek uitzien in badkleding van Love Stories. Je kunt de lingerie en badkleding van Love Stories als bijpassende set dragen, maar je kunt de verschillende prints natuurlijk ook mixen. Als jij je er maar lekker in voelt. De filosofie van Love Stories is dat lingerie ook geldt als kleding en dat het gezien mag worden. De 'fashionable approach' naar lingerie en het gebruik van leuke, speelse prints en patronen werd warm verwelkomd in de wereld van lingerie. Je vindt de collectie inmiddels wereldwijd in concept stores, boutiques en warenhuizen. 

Shop Lingerie online bij Van Dort ModeLove Stories - Aubade - Lise Charmel - PrimaDonna 

Voor een bredere collectie lingerie, shapewear, nachtmode en badmode verwelkomen wij je graag in onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Onze medewerkers voorzien je graag van advies! We zijn te vinden op de Julianalaan 51 in Bilthoven. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »