Menu
EUR

Shop een mooie body voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

De body maakt de laatste jaren een echte sprint in populariteit. Dat is ook niet zo gek, want de body wordt gezien als een volwaardig onderdeel van je outfit. Bij ons vind je de mooiste, kanten bodies die je prachtig als top onder een blazer kunt dragen.

26 Producten
Toon:
Aubade Black My Desire Elie Saab Body
-40%
Aubade
Black My Desire Elie Saab Body
190,00 157,02 114,00 94,21
Aubade Black Les Bodys by Auba
-40%
Aubade
Black Les Bodys by Auba
160,00 132,23 96,00 79,34
Wolford Black The Gathered Cache-Coeur Body
-50%
Wolford
Black The Gathered Cache-Coeur Body
295,00 243,80 147,50 121,90
Toon 1 - 24 van 26

Shop een mooie body voor dames


De body maakt de laatste jaren een echte sprint in populariteit. Dat is ook niet zo gek, want de body wordt gezien als een volwaardig onderdeel van je outfit. Bij ons vind je de mooiste, kanten bodies die je prachtig als top onder een blazer kunt dragen. De dames body staat geweldig op een jeans, een pantalon of een high Waist rok. Of in de zomer in een shorts! Bodies zijn er in de meest uiteenlopende stijlen; van sexy tot naadloos en corrigerend. 

Heb je een grotere cupmaat, dan kun je bij PrimaDonna terecht voor een body in grotere maten. Deze bodies zijn nog steeds super stijlvol. Een Wolford body is een echt fashion item en voldoet helemaal aan de laatste catwalk trends. Wolford bodies zijn stijlvol en ademen luxe. Wat dacht je van een hippe pinstripe body? Of juist een effen string body - de perfecte basis voor onder iedere blazer of vest. Ook perfect te dragen als top op zich. 

LoveStories heeft speelse bodies met kant, voor een jonge, hippe look. Deze bodies vragen er gewoon om om gezien te worden! Maak een statement met je look of ga juist voor klassiek en tijdloos, de keus is aan jou. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »