Menu
EUR

10 DAYS Jurken

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven & 10Days Utrecht

8 Producten
Toon:
Toon 1 - 8 van 8

10 Days Jurken en Tunieken Online

10 Days is een mode label afkomstig uit Amsterdam en draait om comfort, stijl en een gevoel van vrijheid. Het merk is stijlvast en daardoor zijn alle kleding makkelijk met elkaar te combineren. Bij 10Days kun je terecht voor chic of sportief, comfortabel of stijlvol. 10Days werkt niet met collecties maar met chapters. Deze liggen in het verlengde van elkaar en ook om deze reden zijn alle kledingstukken goed met elkaar te combineren. De materialen die je veel ziet bij 10Days zijn joggingstof, linnen en katoen.

Jurken en tunieken zijn ze bij Ten Days heel sterk in. In elke Chapter van Ten Days vind je veel oversized blouses, tunieken, jurken, en sweater dresses. Ook vind je bij Ten Days een mooie zijden jurk of een maxi dress of kaftan voor in de zomer. De collectie jurken en tunieken is altijd uitgebreid bij Ten Days, en alle prints van het seizoen komen voorbij. Maar ook voor een basic jurkje kun je bij Ten Days terecht. Grijs, zwart en wit komt ook altijd voor in de collectie. Voor ieder wat wils dus - basic of met hippe prints! 

 

De 10Days mindset

10 Days maakt hun kleding niet voor een bepaalde doelgroep. 10days richt zich op mensen met een specifieke mindset: Feel good, spiritualiteit en sportiviteit kenmerken deze mindset. Het betreft een gevoel en een lifestyle. Het gaat dit merk niet om labels, maar dat ze een lach op het gezicht van hun klanten toveren. Dit merk maakt unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Het merk daagt je uit om items uit verschillende seizoenen met elkaar te combineren. De collecties zijn daarom tijdloos en toch in fashion. Omdat je kleding items uit verschillende seizoenen gemakkelijk met elkaar combineert, blijf je verrassend uit de hoek komen met je kledingstijl. Ook kun je jouw kleding zo blijven herwaarderen. De focus van dit merk ligt op natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit, lange levensduur, onverwachte combinaties en details. 10days vindt fun en comfort daarnaast het allerbelangrijkst. Voor wie dan ook.

 

Be Unexpected or Simple | never regular

Het motto van dit merk herken je direct in de kledingstukken van dit merk. Om het motto ‘Be unexpected or simple | never regular’ na te leven, reist het team van 10days de hele wereld over om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. De inspiratie die opgedaan wordt tijdens deze reizen wordt gecombineerd met globaal georiënteerde aspecten. In de designstudio in Amsterdam wordt dit vervolgens omgezet in nieuwe, verrassende ontwerpen. De stijl van 10days kan omschreven worden als simplistisch, stoer en comfortabel, maar tegelijkertijd vrouwelijk. Het motto: ‘Be unexpected or simple | never regular’ wordt doorgevoerd binnen alle collecties van dit eigenzinnige merk.

Op onze webshop vind je een van de grootste online collecties van 10days! Ook verkopen wij onze 10 Days collectie in onze winkel in Utrecht. In onze online shop kun je alle kledingstukken van 10days shoppen - wanneer je op werkdagen voor 15:00 besteld, wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te halen in een van onze winkels. 

 

 

Merken
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »