Menu
EUR

Vind de mooiste beha's bij Van Dort

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Op zoek naar een nieuwe beha om je collectie mee aan te vullen? Wij hebben de mooiste exemplaren van luxe merken als Lise Charmel, Aubade, PrimaDonna en Marie Jo. Voor ieder is er wat wils. Zoek je een comfortabele stijl, ga dan voor een softcup beha zond

Ga direct naar:

295 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 295



Vind de mooiste beha's bij Van Dort


Op zoek naar een nieuwe beha om je collectie mee aan te vullen? Wij hebben de mooiste exemplaren van luxe merken als Lise Charmel, Aubade, PrimaDonna en Marie Jo. Voor ieder is er wat wils. Zoek je een comfortabele stijl, ga dan voor een softcup beha zonder beugel van LoveStories. Deze comfortabele beha's zitten heerlijk en zijn enorm on trend. PrimaDonna biedt beha's voor grotere cupmaten. Voor de vrouw met een ruimere omvang, maar nog steeds een liefde voor verleidelijke lingerie. 

Ga voor handgemaakt, Frans kant van Lise Charmel. Dit exclusieve merk hoort in de garderobe van iedere vrouw. Een beha waar je jarenlang mee doet; een echte investering waard. Bij Marie Jo vind je de hippere modellen, zoals een balconnet met print of een glittertje erin. Marie Jo is een jong, fris merk. Bij Aubade vind je de echt vrouwelijke lingerie, met schitterend kant, rijke edelsteen kleuren en verfijnde stiksels. Een echte lust voor het oog. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »