Birkenstock

Sorteer op:
Geen producten gevonden...

BIRKENSTOCK - de uitvinder van het voetbed

 

De meesterschoenmaker Konrad Birkenstock, die twee schoenenzaken in Frankfurt heeft, begint voor het eerst met de vervaardiging en verkoop van flexibele inlegzolen met voetbed in 1896.

In Friedberg in Hessen wordt een grotere fabriek met een omvangrijk buitenterrein aangeschaft en uitgebouwd. De grote klantenkring vergt een aanzienlijke dagelijkse productie, die wordt bereikt in ploegendiensten overdag en 's nachts. Het 'blauwe voetbed' maakt deel uit van het productieassortiment. Het bedrijf groeit in korte tijd enorm hard, en leidt zelfs vaklieden op om op de traditionele BIRKENSTOCK manier te kunnen produceren. 
 

BIRKENSTOCK - wanneer je het woord hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan super comfortabele schoenen met een orthopedische zool. Maar anno 2021 is deze schoen hipper dan ooit. Menig celebrity en influencer wordt gespot in het Duitse BIRKENSTOCK. De comfortschoenen zijn functioneel en hebben een buitengewoon hoge kwaliteit. Deze kwaliteit komt door zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen. 

 

Het label onderscheidt zichzelf van de massa door schoenen te maken die echt lekker zitten. Het doel: mensen stimuleren om minder te kopen, maar wel bewuster. Het BIRKENSTOCK handelsmerk is hun unieke, anatomisch gevormde voetbed, waar zij de uitvinder van zijn. 

 

De schoenen van BIRKENSTOCK die wij verkopen zijn verkrijgbaar in onze winkel en in de webshop Vandortmode.nl. Als u online voor 15:00 s middags bestelt, zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag wordt verzonden. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel. Daar helpen onze stijladviseurs u bovendien graag met mode-advies en tips waarmee u de schoenen van BIRKENSTOCK mooi kunt combineren. Zo maken wij voor u het (online) winkelen van nieuwe damesschoenen zo gemakkelijk en leuk mogelijk.

 

 
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]