Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain Het Duitse merk Marc Cain had jarenlang een wat ouwelijk, stoffig imago, maar niets is minder waar. Anno 2021 loopt menig influencer en fashionista met dit luxe label weg. Met name in Duitsland is het merk enorm populair - onlangs kwam er zelfs een samenwerking met Vogue uit, met een shoot met daarin drie grote, bekende influencers van Duitse bodem als het gezicht van het merk.

Nieuwe pre Fall collectie voor Dames

Nieuwe pre Fall collectie voor Dames De tropische maanden liggen als het goed is nog voor ons, maar in modeland zijn we alweer een tijdje druk bezig met het plannen van onze herfstgarderobes! Wij zijn allemaal mega enthousiast over alle heerlijke gebreide vesten, wollen truien, sjaals en dames mantels die langzaam binnen druppelen. Nu staat je hoofd waarschijnlijk nog lang niet naar de herfst en wellicht ga je zelfs nog op vakantie. Toch kun je met een paar slimme tips je items van nu heel makkelijk door dragen naar de herfst. 

Filter op: 10 days, 10DAYS, Anine Bing, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, Herfst trends, Herfstmode, jogger, Lingerie, marc cain, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]