Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Charissa's favoriete Fall Winter mode

Charissa's favoriete Fall Winter mode Als je een vaste klant bent bij ons ken je Charissa vast. Ook heeft ze jarenlang in onze 10DAYS winkel gewerkt - een bekend gezicht voor velen. Onze Charis werkt inmiddels drie dagen per week bij ons in Bilthoven, en als echte shopping addict weet ze altijd welke stijlen-, kleuren en silhouetten er op dit moment on trend zijn. In de winkel adviseert ze altijd met veel kennis en enthousiasme. We zien haar vaak in een casual sportieve look, en in merken als Essentiel, 10DAYS, Anine Bing en Max Mara Weekend.

Zadig & Voltaire - een vleugje Franse rock in jouw garderobe

Zadig & Voltaire - een vleugje Franse rock in jouw garderobe Zadig & Voltaire is toch wel één van onze favoriete labels. Het straalt namelijk die typische Franse vibe uit - cool, laid back en subtiel, met een heerlijk rauw randje. Toch slaagt het merk er altijd in om de vrouwelijkheid te bewaren. Het zit altijd lekker, en ook onze klanten zijn dol op de hippe items. Hoe komt het dat Zadig zo geliefd is? Wij schreven er een blogpost over.

Filter op: 10 days, 10DAYS, Anine Bing, Aubade, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, Herfstmode, jogger, Lingerie, marc cain, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]