Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Lingerie styling voor de feestdagen

Lingerie styling voor de feestdagen Onder een feestelijke outfit hoort natuurlijk een eye catching setje lingerie. Ook onder de kerstboom trouwens, want welke vrouw wordt daar niet blij van? Bij Van Dort Bodyfashion in Bilthoven hebben wij ook voor de feestdagen lingerie en nachtmode in iedere stijl. Ga voor stoer zwart, voor elegant zijde, voor een opvallende dierenprint of juist voor ingetogen nude. Elke vrouw vindt bij ons iets moois voor de gezelligste dagen van het jaar.

De herfst trends van onze lingerie merken

De herfst trends van onze lingerie merken Dat lingerie allang niet meer verborgen dient te worden onder onze #ootd’s weten we. Graag verblijden we je dan ook met al het moois dat lingerieland dit najaar voor je in petto heeft. Wat zijn de grootste herfsttrends van onze merken? Je leest het hier. 

Onderhoudstips voor badmode en lingerie

Onderhoudstips voor badmode en lingerie Zul je net zien.. heb je net geïnvesteerd in een prachtig, wit lingerie setje, is het in no time verkleurd. Of je komt erachter dat er een haal in je nieuwe beha, handgemaakt van Frans kant, zit. Allemaal zaken die je met goed onderhoud had kunnen voorkomen. Om je te helpen je lingerie zo goed mogelijk te verzorgen, hebben we onze lingerie stylistes hun top tips ontfutseld. 

Filter op: 10 days, 10DAYS, Anine Bing, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, Herfstmode, jogger, Lingerie, marc cain, Mode, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]