Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Charissa's favoriete Fall Winter mode

Charissa's favoriete Fall Winter mode Als je een vaste klant bent bij ons ken je Charissa vast. Ook heeft ze jarenlang in onze 10DAYS winkel gewerkt - een bekend gezicht voor velen. Onze Charis werkt inmiddels drie dagen per week bij ons in Bilthoven, en als echte shopping addict weet ze altijd welke stijlen-, kleuren en silhouetten er op dit moment on trend zijn. In de winkel adviseert ze altijd met veel kennis en enthousiasme. We zien haar vaak in een casual sportieve look, en in merken als Essentiel, 10DAYS, Anine Bing en Max Mara Weekend.

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain Het Duitse merk Marc Cain had jarenlang een wat ouwelijk, stoffig imago, maar niets is minder waar. Anno 2021 loopt menig influencer en fashionista met dit luxe label weg. Met name in Duitsland is het merk enorm populair - onlangs kwam er zelfs een samenwerking met Vogue uit, met een shoot met daarin drie grote, bekende influencers van Duitse bodem als het gezicht van het merk.

10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe

10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe Wij zijn helemaal fan van looks in aardetinten. Of je nu geheel in neutrale kleuren gekleed gaat of ze juist als accent inzet - neutrals stralen altijd luxe uit. Al helemaal wanneer je investeert in mooie stoffen. Vorig jaar hadden een hoop merken de neutrale kleuren al in hun collecties, maar dit jaar waren de aardetinten pas echt populair. Niet alleen in modeland, maar zeker ook veelvuldig te zien in de accessoires, schoenen en in badmode. 

Deze damesmerken zijn duurzaam en milieubewust

Deze damesmerken zijn duurzaam en milieubewust Op zaterdag 5 juni is het Wereld Milieu dag. Tijd om eens goed onder de loep te nemen wat jij nu eigenlijk doet om je eigen footprint te verkleinen. Alle kleine beetjes helpen, en gelukkig is het minder moeilijk om een duurzame verandering in je garderobe door te voeren. Naast het scheiden van afval, vegetarisch eten en minder de auto of het vliegtuig pakken, kun je namelijk nog veel meer doen. Te beginnen in je eigen kledingkast. Daar hangen waarschijnlijk al merken in die goed op weg zijn qua duurzaamheid. 

Filter op: 10 days, 10DAYS, Anine Bing, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, collection, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, Herfstmode, jogger, Lingerie, marc cain, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]