Menu
EUR

Pyjama broeken

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Heerlijk thuiskomen: je alledaagse outfit verruilen voor een comfortabele pyjamabroek. Je hebt waarschijnlijk al genoeg slaapshirts in de kast liggen, maar een leuke, bijpassende broek ontbreekt nog. Daar brengen we graag verandering in! Wij verkopen zowe

15 Producten
Toon:
Toon 1 - 15 van 15

 

Pyjamabroek dames


Heerlijk thuiskomen: je alledaagse outfit verruilen voor een comfortabele pyjamabroek. Je hebt waarschijnlijk al genoeg slaapshirts in de kast liggen, maar een leuke, bijpassende broek ontbreekt nog. Daar brengen we graag verandering in! Wij verkopen zowel losse pyjamabroeken als pyjama sets. Een set is met name handig omdat je dan niet meer hoeft na te denken, en met een losse pyjamabroek kun je perfect mixen & matchen. Wat dacht je van een effen kleur met een print, of een knalkleur met een aardetint? Maak er je eigen, persoonlijke look van. 

Bij Van Dort style je je pyjamabroek compleet af met onze andere loungewear. Wat dacht je van een stijlvol Antigel nachthemd? Ook hebben we heerlijke pantoffels voor dames en heren, waarmee je look warm en fashionable is. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »