Menu
EUR

Pyjama shirt voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Wil je je collectie pyjamabroeken graag aanvullen met mooie, bijpassende tops om ze mee te combineren? Bij Van Dort vind je een brede collectie met genoeg keus om er super stijlvol uit te zien thuis. Wij hebben pyjama shirts met lange mouwen, een korte mo

17 Producten
Toon:
Toon 1 - 17 van 17

 

Pyjama shirt voor dames


Wil je je collectie pyjamabroeken graag aanvullen met mooie, bijpassende tops om ze mee te combineren? Bij Van Dort vind je een brede collectie met genoeg keus om er super stijlvol uit te zien thuis. Wij hebben pyjama shirts met lange mouwen, een korte mouw, hippe prints of een mooie opvallende kleur. Voor de warmere zomeravonden kun je tevens kiezen voor een sexy slip dress of een comfortabel nachthemd. Match je pyjama shirt met een losse broek of ga voor een set; dan hoef je niet meer na te denken over combinaties. 

Van comfortabel, ademend katoen tot luxe zijde - wij hebben het in huis. In onze luxe merken, zoals Cyell, Hanro en Antigel, zit je er warm en modisch bij op de bank. Vergeet niet om je pyjama shirt en pyjamabroek leuk af te stylen met matching sokken en pantoffels. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »