Cyell Night

Sorteer op:

Zelfverzekerd en stralend in CYELL nacht- en badmode

 

CYELL startte vanuit de gedachte dat Cynthia en haar vriendin Ella klaar waren met goedkope, vluchtig geproduceerde badmode. De twee vrouwen hadden behoefte aan een bewust merk dat stijlvol zou zijn, maar niet saai. Met iconische prints, maar niet schreeuwerig. En met een kwaliteit en pasvorm die hun figuur het beste uit zou laten komen. Vijfentwintig jaar later is CYELL het label voor zelfverzekerde vrouwen die hun lichaam omarmen. Vrouwen die hun eigen koers varen. 

De twee dames geloven dat je echt verliefd moet kunnen worden op een kledingstuk, en dat je je er fijn en zelfverzekerd in moet voelen. Het merk heeft dan ook de mooiste materialen die met passie zijn vervaardigd. Inmiddels stralen ruim 1 miljoen vrouwen over de hele wereld in de bad- en nachtmode van CYELL. 

CYELL is te koop op Vandortmode.nl en in onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Bestel je online op werkdagen voor 15:00, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen je online bestelling af te halen in onze winkel. Voor de openingstijden van onze winkel, klik hier. De stijladviseuses in onze winkels voorzien je graag van advies.

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]