Dolly Sports

Sorteer op:

Het Amsterdamse merk Dolly Sports

Dolly Sports maakt iconische athleisure-items voor alledaagse kampioenen. De collectie is een collage van limited edition ontwerpen, vintage klassiekers en zachte jersey sweats en joggers. Door bestaande materialen in te kopen en retro-vondsten te hergebruiken, is Dolly Sports bewust gemaakt voor de lange termijn.

Het merk, opgericht in Amsterdam door Eline Starink, brengt een eerbetoon aan haar grootmoeder Dolly en de meer dan levensgrote erfenis die ze heeft achtergelaten. Dolly was een lokale tennisheld, zwemliefhebber en weldoener, geliefd bij velen. Haar motto: je hebt twee handen: één om voor jezelf te zorgen en één om anderen te helpen.

Dolly Sports koestert een comfortabele en gezonde levensstijl, gespeeld volgens uw eigen regels. Of je nu naar de sportschool gaat of boodschappen doet, Dolly Sports is gemaakt voor vrouwen in een klasse apart.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]