Fabienne Chapot Truien & Vesten

Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Fabienne Chapot Truien & Vesten

Fabienne Chapot is een hip kledingmerk dat gevestigd is in Amsterdam en is opgericht door de gelijknamige ontwerpster, bekend van de tassen en portemonnees van Fab. Nu is ze met Fabienne Chapot een ready-to-wear kleding collectie begonnen. De collecties van Fabienne Chapot zijn uitgesproken en vrouwelijk. Er wordt niet alleen gekeken naar trends maar naar kleurrijke, aparte ontwerpen. Het motto is 'fun with a little edge'. De stijl is eclectisch en speels. De collecties van Fabienne Chapot bestaan bijna alleen maar uit kleur. Tropische printjes komen veel voor dit seizoen. Deze gewaagde printjes worden afgewisseld met effen kledingstukken. 

De kledingstukken van Fabienne Chapot springen eruit, met diepe kleuren, opvallende prints en creatieve patronen. Een kledingstuk van Fabienne Chapot herken je direct. Wil je echt een aparte stijl creëren, combineer dan de kledingstukken uit de collecties van Fabienne Chapot met elkaar - mix prints en felle kleuren en je hebt echt een unieke look. De prints kun je eindeloos door combineren. Combineer items van dezelfde print tot een pak. Houd je meer van een wat subtielere stijl? Neem dan één item van Fabienne Chapot en combineer het met fijne basics van andere merken. Zo heb je een outfit met een eyecatcher en ben je toch stylish. 

De merk filosofie van het merk luidt als volgt: het wordt ontworpen voor de vrouw die haar dromen najaagt, die haar hart volgt en op haar intuïtie vertrouwt. Met de kleding wil Fabienne Chapot vrouwen inspireren om om zich op hun best te voelen, en ze uitdagen om meer uitgesproken kleding te durven dragen en uit hun comfort zone te stappen. De collecties van Fabienne Chapot hebben als symbolische betekenis een avontuur te maken van het dagelijks leven. 

Wij verkopen niet alleen de kledingstukken van Fabienne Chapot, maar ook schoenen. Voor een mooie laars, pump of loafer kun je bij Fabienne Chapot terecht. 

Bestelt u kleding van Fabienne Chapot op werkdagen online voor 15:00 's middags, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft het item de volgende werkdag al in huis. Wij verzenden bovendien gratis boven de 75€. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - wij hebben winkels in Utrecht en Bilthoven. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 besteld, hangt uw item de volgende dag klaar in de winkel naar keuze. Onze stijladviseuses staan daarnaast altijd voor u klaar om een leuke outfit van Fabienne Chapot samen te stellen, of uw item van Fabienne Chapot te combineren met een van onze andere merken

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]