Menu
EUR

Comfortabel en stijlvol - onze beha's zonder beugel

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Wil je graag comfort, maar liever niet inleveren op stijl? Ga dan voor onze beha's zonder beugel. Een mooie beha zonder ongemakkelijk zittende beugel is ideaal, maar ook nog eens een steeds populairder wordend item.

42 Producten
Toon:
Lace Laboratory White Lace Bralette
Lace Laboratory
White Lace Bralette
39,00 32,23
Lace Laboratory Black Lace Bralette
Lace Laboratory
Black Lace Bralette
39,00 32,23
Love Stories Div. Kleur Filippa
-50%
Love Stories
Div. Kleur Filippa
60,00 49,59 30,00 24,79
Toon 1 - 24 van 42

 

Comfortabel en stijlvol - onze beha's zonder beugel


Wil je graag comfort, maar liever niet inleveren op stijl? Ga dan voor onze beha's zonder beugel. Een mooie beha zonder ongemakkelijk zittende beugel is ideaal, maar ook nog eens een steeds populairder wordend item. Door het vele thuis werken van de afgelopen tijd, willen we graag comfort onder onze kleding. Goed om te weten: de beugel loze beha geeft nog steeds genoeg steun. Dit komt doordat de steun eigenlijk vanuit het rugpand hoort te komen. Zorg er dus altijd voor dat de omtrek van de beha de juiste voor je is. Voor advies kun je altijd even naar Van Dort Bodyfashion in Bilthoven komen. 

De beugelloze beha is perfect voor onder een wijdere trui- of blouse. Kies bijvoorbeeld voor een kanten beha zonder beugel van LoveStories, die je als leuk detail onder een trui uit kunt laten komen. De beha zonder beugel is een echt fashion item en mag niet ontbreken in je garderobe. 

Hip, hipper, hipst in onze bralettes


Wees helemaal on trend en ga voor een bralette! De bralette is een enorme trend en verdwijnt voorlopig nog niet uit het modebeeld. Dit komt doordat je het ultieme comfort ervaart, maar tegelijk niet inlevert op stijl. Je kent vast het Nederlandse merk LoveStories; de grondlegger van de bralette zoals we hem tegenwoordig zien. Ieder seizoen komt dit label met nieuwe uitvoeringen volgens de laatste trends! Bloemenprint, felroze, luipaard print, zwart kant of juist doorschijnend. Bovendien zijn de beha's van LoveStories lekker girly en jong van stijl. 

De bralette is eigenlijk net een soort van top. Gooi hem makkelijk onder een blouse, trui of cardigan en laat hem echt onderdeel worden van een look. Het is een echt fashion item. Welke maat kies je? Je kunt uitgaan van de maat van de tops die je draagt. Een bralette heeft heel vaak geen cupmaten maar de maten S, M en L. LoveStories heeft dan weer wel cupmaten. Die zijn uiteraard vergelijkbaar met de maten van je normale beha. 

Heb je een mooi exemplaar gevonden? Bestel dan gemakkelijk online bij Van Dort Mode. Kom voor extra advies eens langs bij Van Dort Bodyfashion. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »