Menu
EUR

Hanro Slips

38 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 38

Hanro slips: Luxe comfort voor dagelijks draagplezier

Hanro, waar tijdloos design en ultiem comfort samenkomen in de verfijnde collecties slips. Of je nu op zoek bent naar naadloze onderkleding voor onder je dagelijkse outfits of luxueuze lingerie, bij Hanro vind je de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. De slips zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen zoals zacht katoen, luxe zijde en stretchy microvezelstoffen, die een ongeëvenaarde zachtheid en ademend vermogen bieden. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om een perfecte pasvorm en maximaal comfort te garanderen, de hele dag door.

Hanro staat bekend om zijn aandacht voor detail en vakmanschap. De slips zijn gemaakt met oog voor de kleinste details, van delicate kanten afwerkingen tot naadloze constructies voor een onzichtbare look onder kleding. Het resultaat is een collectie slips die niet alleen luxueus aanvoelen, maar er ook prachtig uitzien en zelfvertrouwen geven.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Hanro. Ze streven ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame materialen en productieprocessen. Met de slips kun je niet alleen genieten van ultiem draagcomfort, maar ook met een goed geweten, wetende dat je investeert in kwaliteit en duurzaamheid.

Je kunt de slips van Hanro combineren met de andere merken die Van Dort Mode verkoopt, combineer zo een slip met een bh van het merk Lise Charmel of Marie Jo. Naast de slips verkopen wij bij Van Dort ook de bh’s, nachtmode, corrigerend ondergoed, shirts & tops voor de dames en voor de heren verkopen wij nachtmode.

Shop jouw slip van Hanro bij Van Dort Mode, elke werkdag voor 15:00 besteld heb je jouw pakket de volgende dag al in huis!

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »