Hays Vegan

Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Duurzame nachtmode van Hays Vegan

 

Welkom in de wereld van duurzame nachtmode. Hays, opgericht in 1987, heeft nachtkleding die vriendelijk is voor zowel natuur als dier. Hun items zijn namelijk compleet vegan. De heerlijke nachtmode voelt comfortabel en zacht aan en is jouw best friend op zowel koude als warme dagen. Verantwoord, duurzaam, comfortabel en vrouwelijk; de kleding wordt gemaakt van gerecycled katoen en van cupro. Dit is het beste alternatief voor zijde. In het productieproces van de items worden geen dierlijke producten- en eiwitten gebruikt. Hays Vegan heeft het V-label certificaat van de European Vegetarion Union ontvangen, voor hun productieprocessen en stoffen. 

 

De nachtkleding van Hays kan op lage temperatuur worden gewassen en met minder wasmiddel. Veel beter voor het milieu! In 2013 startte het label al met vegan nachtmode, dit wil wel zeggen hoe vooruitstrevend het is. Hays biedt met voorsprong de meest uitgebreide vegan nachtmodelijn in de markt. 

 

 

Dames nachtmode van Hays Vegan kopen op Vandortmode.nl

 

Ontdek de nachtmode van Hays op Vandortmode.nl. Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 75€ en betalen met Afterpay is mogelijk. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 s middags bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. U heeft het pakketje dan de volgende werkdag al in huis. Ook in onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven shopt u de collectie. Hier bent u bovendien welkom voor lingerie-advies van een van onze stylisten en voor tips hoe u de gekochte items kunt onderhouden. Kijk rustig online rond en vind het perfecte Hays product dat bij u past!

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]