Hvisk Accessoires

Sorteer op:

Hvisk Accessoires

Hvisk is een Deens accessoire merk gevestigd in Copenhagen. Het merk werd op gericht in 2014, me als doel een betaalbaar en hip accessoire merk te worden. Ze wilden accessoires ontwerpen voor elke gelegenheid, die on trend zijn en betaalbaar voor iedereen. Ze houden de trends nauw in de gaten maar geven er hun eigen interpretatie aan - bij Hvisk zie je veel kleurrijke items, losjes gebaseerd op de trends. 

Bij Van Dort Mode zijn we begonnen met een kleine collectie tassen van Hvisk. De Cayman Shiny Strap Bag is in drie kleuren verkrijgbaar bij ons, oranje, lila paars en donker rood. Deze tas heeft een brede schouderband, zoals we veel zien in het modebeeld op dit moment. Dat in combinatie met de glanzende Crococile stof, geeft de tas een hippe uitstraling. De schouderband is niet zo lang, waardoor de tas net onder je schouder valt. Mocht je de tas liever als clutch willen dragen, dan kan dat ook, dan haal je gewoon de schouderband eraf. Met deze tas kun je elke outfit naar een next level tillen en er een hippe uitstraling aan geven! De tas is ruim en heeft één compartiment. Aan de binnenkant is de tas gevoerd met linnen. 

De collectie van Hvisk wordt bij ons verkocht op Vandortmode.nl en in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven, aan de Julianalaan 19. Onze stijl adviseuses kunnen u helpen om een mooie outfit samen te stellen, of om de tassen van Hvisk leuk te combineren met een mooie outfit. Je kunt de tassen van Hvisk ook online bestellen. Bestel je op werkdagen voor 15:00, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis! 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]