Le Bonnet

Sorteer op:

Le Bonnet accessoires bij Van Dort Mode

Le Bonnet is een accessoires- en kledingmerk afkomstig uit Amsterdam. Le Bonnet staat voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Alle producten van Le Bonnet worden geproduceerd in hun fabriek in Schotland. Deze fabriek bestaat al ruim 170 jaar, waarmee dit één van de oudste fabrieken in Schotland is. Aan de items van Le Bonnet is duidelijk te zien dat ze met zorg gemaakt zijn en dat ze jaren meegaan. 

 

Is Le Bonnet een duurzaam merk?

Le Bonnet onderscheidt zich van andere merken doordat al hun producten gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Le Bonnet focust zich op duurzaamheid en hun producten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Alle producten worden gebreid op traditionele machines. Enkele producten bevatten Caregora wol, dit is een verantwoordelijke optie voor Angora wol. Caregora wol is een soort die voldoet aan het Europese dierenwelzijn standaard. De grondstoffen van de producten van Le Bonnet komen uit Schotland en Ierland. Al het wol dat nodig is voor de productie verkrijgt Le Bonnet enkel door het knippen van vacht van de dieren. 

 

Welke Le Bonnet accessoires vind je bij ons?

Van Dort Mode heeft een ruim aanbod van sjaals, mutsen en handschoenen van Le Bonnet. Alle sjaals zijn hetzelfde model en we hebben verschillende kleuren. Bijpassend bij de sjaals hebben we de mutsen, ook de mutsen zijn allemaal hetzelfde model. De handschoenen hebben we in twee modellen, de standaard handschoenen en de handschoenen 'zonder vingers' die je kunt gebruiken om lekker je handen te warmen en tegelijkertijd zonder probleem je telefoon vast kunt houden. Voor ieder wat wils dus! 

 

Kan ik alle items van Le Bonnet mixen?

Tip van Van Dort! De items van Le Bonnet zijn ontzettend leuk te mixen & matchen met onze ruime selectie aan winterjassen, bijvoorbeeld van Stand Studio, Max Mara, of Essentiel Antwerp. Of combineer bijvoorbeeld een Le Bonnet muts met een warme sjaal van Iro of Vince. The possibilities are limitless! 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]