Menu
EUR

Love Stories Lingerie

Ga direct naar:

74 Producten
Toon:
Love Stories mint James Short
Love Stories
mint James Short
70,00 57,85
Love Stories Lilac Brad Short
Love Stories
Lilac Brad Short
80,00 66,12
Love Stories Lilac Bridget Blouse
Love Stories
Lilac Bridget Blouse
140,00 115,70
Love Stories Purple Romeo BH
Love Stories
Purple Romeo BH
85,00 70,25
Love Stories Black Fanny Bra
Love Stories
Black Fanny Bra
150,00 123,97
Toon 1 - 24 van 74

Love Stories Lingerie Online

Lingerie is de basis van elke outfit - de eerste laag, die jouw mood van de dag positief kan beïnvloeden. Mooie lingerie kan elke vrouw een goed gevoel geven. Op Vandortmode.nl vind je lingerie van unieke merken met leuke designs en ontwerpen. Wij hebben een brede collectie van Love Stories. Denk hierbij aan bh's en slips maar ook pyjama's, body's en kimono's. Het leuke van Love Stories is dat je vele kleuren en prints kunt mixen, maar het ook als bijpassend setje kunt dragen. Voor advies over lingerie of bijvoorbeeld shapewear, kunt u terecht bij onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven.  

Love Stories is een lingerie merk dat bekend staat om hun unieke designs. Het merk is ontstaan omdat ze een bepaalde stijl misten tussen de lingerie lijnen in de winkels. De meeste ontwerpen waren heel sportief of juist erg romantisch. Ontwerpster Marloes Hoedeman begon hierdoor met het ontwerpen van veelzijdige lingerie die sexy is, maar waar vrouwen zich wel prettig in zouden voelen. Vooral de bralette is een geliefd item bij Love Stories. Een bralette is sexy, vrouwelijk en zeer comfortabel. Je zult geen enkelen voorgevormde BH vinden in de collecties van Love Stories. Ze ontwerpen echter niet alleen lingerie, maar ook badmode, nachtmode, en body's. Hun bikini's zijn voorzien van leuke, speelse ontwerpen en je zal er altijd uniek uitzien in badkleding van Love Stories. Je kunt de lingerie en badkleding van Love Stories als bijpassende set dragen, maar je kunt de verschillende prints natuurlijk ook mixen. Als jij je er maar lekker in voelt. De filosofie van Love Stories is dat lingerie ook geldt als kleding en dat het gezien mag worden. De 'fashionable approach' naar lingerie en het gebruik van leuke, speelse prints en patronen werd warm verwelkomt in de wereld van lingerie. Je vind de collectie inmiddels wereldwijd in concept stores, boutiques en warenhuizen. 

Shop Lingerie online van Love Stories bij Van Dort Mode en op Vandortmode.nl. 

Voor een bredere collectie lingerie, shapewear, nachtmode en badmode verwelkomen wij u graag in onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Onze medewerkers voorzien u graag van advies over een mooi setje van Love Stories of een van onze andere merken! We zijn te vinden op de Julianalaan 51 in Bilthoven. 

Wanneer u lingerie en nachtmode van Love Stories online besteld op werkdagen voor 15:00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft u het pakketje de volgende dag in huis. U kunt er ook voor kiezen om uw webshop bestelling af te halen in een van onze winkels. 

 

Merken
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »