Maison Scotch Blazers

Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Maison Scotch Blazers online

Maison Scotch speelt met hun collecties in in op het urban city life van de rebelse, onafhankelijke vrouw die er uniek uit wil zien. Een blazer is een onmisbaar kledingstuk in deze lifestyle. De blazers van Maison Scotch zijn veelal ontworpen met opvallende prints. Je ziet in de prints en patronen de invloeden van over de hele wereld terug komen. Dit maakt een blazer van Maison Scotch een leuk en uniek kledingstuk. Het kan de eyecatcher van je outfit zijn waarop je de rest baseert. Ook de stoffen keuze in de blazers maakt ze uniek ten opzichte van andere merken. Jacquard en lurex komen veel voor en geven je blazer nog net even die extra dimensie. De blazers van Maison Scotch hebben vaak een mooie, rechte pasvorm met genoeg ruimte om er nog wat onder te dragen, zoals een blouse of een sweater. Dit is ideaal in de stadse levensstijl waar je het gemak wil hebben van een fijne blazer die je zo over je outfit heen gooit, waarin je er ook nog een stylish uitziet. Vaak is er bij Maison Scotch ook een bijpassende pantalon verkrijgbaar bij je blazer. Hiermee kun je een echt powersuit samenstellen. Of wees een echte waaghals en combineer je blazer met een pantalon in een andere print. Dat is echt de stijl van Maison Scotch. 

Blazers van Maison Scotch zijn uitermate geschikt voor casual outfits, maar als ze op de juiste manier gecombineerd worden kun je ze ook prima aan naar je werk! Draag er dan een nette blouse onder en een zwarte pantalon. 

Blazers van Maison Scotch zijn online te bestellen bij Vandortmode.nl, maar ook te koop in onze winkel Van Dort Mode gevestigd Bilthoven. Onze stijl adviseuses staan voor u klaar om een mooie outfit met een blazer van Maison Scotch samen te stellen, of juist om de leuke items van Maison Scotch te combineren met een van onze andere merken.