Menu
EUR

Dameskleding

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

Ga direct naar:

1877 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 1877

 

Dameskleding online kopen

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe broek, trui, blouse of jas? Van goede kwaliteit en helemaal volgens de laatste trends? Bekijk de collectie dameskleding van Van Dort dan eens. Daarin vind je de mooiste broeken, jassen, truien, blouses en T-shirts van het seizoen. 

Wat dacht je van een tijdloze trui van American Vintage of een klassieke jeans van Lois? Bij ons shop je het allemaal. Selecteer je favoriete merken in onze zoekbalk of bekijk op je gemak de hele collectie. Alles wat je in je winkelwagen doet, bezorgen we natuurlijk zo snel mogelijk bij je thuis. Zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je jouw nieuw aankopen thuis kan passen.

Dameskleding voor elke gelegenheid

Bij Van Dort weten we dat geen dag hetzelfde is. En dat de kleding die je aantrekt, afhangt van wat je die dag gaat doen. Daarom hebben we in ons assortiment dameskleding voor elke gelegenheid. Voor een zakelijke outfit shop je bij ons een nette pantalon met een mooie blouse, die je op koudere dagen combineert met een mooi vest, spencer of blazer. Heb je een dagje vrij? Dan vind je bij ons ook een meer casual jeans met trui of T-shirt. 

Met merken als Essentiel Antwerp, Studio AR by Arma en Zadig & Voltaire hebben we ook mooie artikelen in onze collectie dameskleding voor feestelijke gelegenheden. Ga je een avondje uit met vrienden of familie of heb je een feestje van werk of een verjaardag? Bekijk de prachtige feestelijke jurken en rokken in onze collectie dan eens. Of steel de show in een mooie pantalon met een chique blouse. 

Voor ieder wat wils

Een mooi en groot assortiment voor jong en oud, in verschillende pasvormen en uiteenlopende stijlen. Dat is hoe we onze collectie dameskleding het beste omschrijven. Dat betekent dat je bij ons zowel onmisbare basics als bijzondere eyecatchers shopt. En die combineer je vervolgens weer moeiteloos met elkaar. Zo heb je in je kast altijd mooie items hangen om een stijlvolle outfit mee samen te stellen. 

Onze dameskleding is verkrijgbaar in de gangbare maten, vaak van 34 tot en met 42. 

Dameskleding bestellen bij Van Dort

Bij Van Dort shop je dameskleding heel makkelijk online. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan bezorgen we het de volgende dag al bij je thuis. Bezorging is vanaf € 75 helemaal gratis. Past een kledingstuk niet of is de pasvorm niet helemaal wat je zoekt? Dan heb je nog 28 dagen de tijd om je bestelling te ruilen of retourneren. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »