Marc Cain Blazers en Colberts

Marc Cain Blazers en Colberts

Sorteer op:

Marc Cain Blazers online

Bij Marc Cain zijn ze gek op blazers. Blazers en colberts van Marc Cain zijn altijd mooi gesneden, hebben een mooie pasvorm en zijn gemaakt van de beste materialen. Stoffen als linnen en wol komen bijvoorbeeld veel voorbij. De colberts passen altijd binnen de thema's (collecties) van Marc Cain en sluiten mooi aan op andere items. Hierdoor is het makkelijk om een blazer van Marc Cain te combineren met een ander kledingstuk van Marc Cain. Bij Marc Cain kun je ook terecht voor een nette, basic blazer - zwart, of bijvoorbeeld met een krijtstreep. Deze stijl raakt nooit uit de mode em ideaal om te dragen naar kantoor.

De goede kwaliteit zorgt ervoor dat je je blazer of colbert van Marc Cain lang kunt dragen en dat hij lang mee gaat. Het leuke is dat je je colbert of blazer van Marc Cain vaak kunt combineren met de bijpassende pantalon. Zo kun je het gehele pak dragen, maar de broek en het jasje ook apart combineren. Hierdoor is je garderobe extra veelzijdig en heb je veel plezier van je blazer van Marc Cain

 

Marc Cain Blazers

Marc Cain is een label voor de moderne vrouw, die zich uniek wil kleden en kwaliteit belangrijk vindt. In de collecties van Marc Cain komt dit ook terug - niet alleen in de stoffen en productie processen, maar ook in de ontwerpen. Er worden veel verschillende materialen en kleuren met elkaar gecombineerd in de ontwerpen, door deze samen te dragen creëer je de koele, stijlvolle, typische look van Marc Cain. Veel prints van Marc Cain komen terug in meerdere kledingstukken. Zo is het makkelijk om je colbertje van Marc Cain te dragen met de bijbehorende rok of pantalon! Of draag het item los en laat het de erecatcher van je outfit zijn. 

 

Blazers van Marc Cain kopen

Marc Cain Blazers zijn online te koop op Vandortmode.nl of in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Bestel je online op werkdagen voor 15:00, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze winkels naar keuze. 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]