Marc Cain Jassen, Jacks en Mantels

Marc Cain Jassen, Jacks en Mantels

Sorteer op:

Marc Cain Jassen online

Marc Cain is een merk dat zich richt op de zelfbewuste vrouw die houdt van vrouwelijke, sportieve kleding met een algehele stijlvolle look. Het merk is uniek doordat ze kleuren en materialen combineren tot een koele, stijlvolle look met unieke dessins en pasvormen. De ontwerpers baseren zich losjes op de trends en creëren hun eigen stijl.

Daarnaast houdt het merk Marc Cain zich ook veel bezig met het milieu. Bijna alle kleding wordt in Europa geproduceerd, de meeste stoffen komen hier ook vandaan. Ook onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke punten van focus bij Marc Cain. Ze bezitten hun eigen productiefaciliteit waar breimachines worden gebruikt om bijvoorbeeld truien en vesten te maken. Deze krijgen het label '100% Made in Germany'. Het merk staat bekend om hun innovaties op het gebied van materialen en verwerkingstechnieken. Ze bezitten hun eigen modeltechniek en naaiatelier om de kwaliteit en pasvorm te garanderen en innoveren.

 

Marc Cain Jassen 

Marc Cain is een modelabel voor de zelfbewuste vrouw, die van vrouwelijke jassen, jasjes en jacks houdt en zich daarmee wil uitdrukken. De collecties van Marc Cain worden zo ontworpen dat ze makkelijk te combineren zijn met elkaar, en hierdoor zijn de kledingstukken eindeloos door te dragen. Jassen, jacks en jasjes van Marc Cain zijn er in veel verschillende uitvoeringen, materialen en ontwerpen. Elke jas van Marc Cain valt binnen een thema (collectie) waarin een bepaald kleuren palette wordt gebruikt. Natuurlijk zitten er ook fijne mantels en winterjassen in elke collectie om de koude seizoenen door te komen. Een goede mantel of winterjas heeft iedereen nodig. Gelukkig heeft Marc Cain de kwaliteit van hun jassen hoog in het vaandel staan, waardoor je jouw jas eindeloos kunt dragen en combineren.  

 

Jassen en mantels van Marc Cain kopen

Marc Cain jassen, jacks en jasjes zijn online te koop op Vandortmode.nl of in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Bestel je online op werkdagen voor 15:00, dan heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in een van onze winkels naar keuze. 

Onze stijladviseuses staan altijd voor u klaar om een mooie outfit van Marc Cain samen te stellen, of om een leuk jas van Marc Cain te combineren met een van onze andere mooie merken. Een grote collectie van Marc Cain is bij ons verkrijgbaar, niet alleen in de winkel maar ook online! Graag verwelkomen wij u op onze webshop of in onze winkel om de mooie collectie van Marc Cain te shoppen.  

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]