Menu
EUR

Hipsters voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

De hipster had lang een kinderlijk imago, maar dat is nu wel verleden tijd. Deze comfortabele slip bedekt de billen wat meer, en heeft vaak een lage taille. De hipster moet vooral lekker zitten en is vaak naadloos en gemaakt van een ademend materiaal.

107 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 107

Dames hipsters bij Van Dort


De hipster had lang een kinderlijk imago, maar dat is nu wel verleden tijd. Deze comfortabele slip bedekt de billen wat meer, en heeft vaak een lage taille. De hipster moet vooral lekker zitten en is vaak naadloos en gemaakt van een ademend materiaal. Calvin Klein hipsters zijn lichtgewicht, voelen zacht aan en bieden het comfort waar je zo naar verlangt. De hipster is een welkome afwisseling tussen alle strings door! 

Wil je graag een hipster shoppen, maar heb je hier wat hulp bij nodig? Of wil je graag de rest van onze lingerie collectie zien? Kom dan naar Van Dort Bodyfashion en laat je onderdompelen in luxe merken als Aubade, Lise Charmel, Hanro en Marie Jo. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »