Menu
EUR

Strand jurken voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Langs de boulevard flaneren doe je in een strand jurk! Onze jurken zijn luchtig, makkelijk aan te trekken en ze passen perfect in je koffer. Met een lange jurk hoef je niet na te denken over kleding combinaties; je bent in no time klaar. Van Dort Mode hee

65 Producten
Toon:
Pain de Sucre Green Jesse 20 Tuniek
Pain de Sucre
Green Jesse 20 Tuniek
115,00 95,04
Max Mara Beachwear Camel Beach Jurk
Max Mara Beachwear
Camel Beach Jurk
255,00 210,74
Toon 1 - 24 van 65

 

Strand jurken voor dames


Langs de boulevard flaneren doe je in een strand jurk! Onze jurken zijn luchtig, makkelijk aan te trekken en ze passen perfect in je koffer. Met een lange jurk hoef je niet na te denken over kleding combinaties; je bent in no time klaar. Van Dort Mode heeft effen strand jurken, maar ook exemplaren met tropische prints, vrolijke kleuren en verfijnde details. Voor ieder type vrouw hebben wij een passend model. Schiet je strand jurk aan over je bikini en draag 's avonds met mooie high heels - dit is een onmisbaar item voor 's morgens, overdag en 's avonds. 

Ga voor een luxe exemplaar met zijde of viscose of kies voor makkelijk en comfortabel jersey. De strand jurk is een echt fashion item. Wist je dat we bij Van Dort Bodyfashion prachtige beachwear hebben van merken als Maryan Mehlhorn, Jets en Lise Charmel? Kom langs en laat je heerlijk door onze stylistes aankleden. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »