Shop Lee Jeans online

Lee Indigo The Elly Green Line L305 €139,95
Lee Indigo The Scarlet Green Line L526 €119,95
Lee Grey The Elly L305 €99,95
Lee Indigo The Scarlet L30 €99,95
Lee Black The Scarlet L526 €89,95
Lee Indigo The Scarlet L526 €89,95
Lee Denim Blue Mom Cropped Zip L32JRHVZ €89,95
Lee Denim Blue Elly L305APOX €99,95

Lee Jeans

Het jeansmerk Lee werd in 1889 opgericht door Henry David Lee, in Kansas, Amerika. Bij gebrek aan kwaliteitswerkkleding voor de werknemers in zijn groothandel, begon hij zelf met het ontwerpen en ontwikkelen van stevige werkkleding van stugge kwaliteit die wel tegen een stootje kon. Later verkocht hij deze werkkleding took aan cowboys, houthakkers, en spoorwegmedewerkers. Zo is het jeansmerk Lee ontstaan. In 1911 ontwierp Henry David Lee de eerste overall, en een tijd later creëerde hij de eerste jeans met rits. Klassieke modellen evenals de ritssluitingen in spijkerbroeken hebben we aan Lee te danken. Lee is een top merk als je opzoek bent naar casual denim jeans van goede kwaliteit. Ze maken heerlijke casual basic jeans en blijven in hun ontwerpen dicht bij zichzelf. 

Bepaalde jeans modellen blijven bij Lee altijd terugkomen. Zo heb je bijvoorbeeld voor dames de Scarlett Jeans, die in verschillende wassingen te verkrijgen is, maar ook iconische Worker Jacket en de Lee Rider.

Het merk Lee is wereldwijd te verkrijgen, zowel online als in winkels. Ook bij Vandortmode.nl is Lee te koop, evenals in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven.

Bestelt u Lee Jeans op werkdagen online voor 15:00 's middags, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft het item de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - haal uw bestelling af in een van onze winkels. Wij hebben winkels in Utrecht en Bilthoven. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 besteld, hangt uw item de volgende dag klaar in de winkel naar keuze.