Menu
EUR

Bikini broekjes voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Vul je badmode collectie aan met onze mooie bikini bottoms. Voor ieder figuur- en type vrouw is er een geschikt bikini broekje. Denk aan de Rio slip, de high Waist bikini slip of de string. Het ligt er hierbij net aan welk figuur je hebt en wat je graag w

121 Producten
Toon:
Max Mara Beachwear Sand Bikini Slip
Max Mara Beachwear
Sand Bikini Slip
105,00 86,78
Maryan Beachwear Majorelle Bikini Slip
Maryan Beachwear
Majorelle Bikini Slip
109,00 90,08
Maryan Beachwear Glance Bikini Slip
Maryan Beachwear
Glance Bikini Slip
99,00 81,82
Toon 1 - 24 van 121

 

Bikini broekjes voor dames


Vul je badmode collectie aan met onze mooie bikini bottoms. Voor ieder figuur- en type vrouw is er een geschikt bikini broekje. Denk aan de Rio slip, de high Waist bikini slip of de string. Het ligt er hierbij net aan welk figuur je hebt en wat je graag wilt benadrukken. Heb je een recht figuur en wil je iets meer vorm creëren, ga dan voor een bottom met strikjes. Dit geeft iets meer body bij de heupen. Ben je de eigenaar van mooie rondingen en heb je een zandloperfiguur? Een high Waist bottom benadrukt een smalle taille, en verdoezelt eventueel een buikje. 

We verkopen onze bikini's zowel compleet als in afzonderlijke top en bottom. Dit is erg praktisch wanneer je een andere maat van tops hebt dan die van je broekjes. Bij van Dort kun je je bikini naar hartenlust afstylen met de mooiste Beach accessoires. Denk aan een mooie kaftan of een pareo om om je bikini broekje heen te slaan. In stijl naar het strand!

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »