Meet the Team

Fleur
‘De traditionele waarden van ons familiebedrijf mix ik graag met jong, hip en fris. Dit probeer ik ook in onze service en assortiment door te voeren. Ik vind het ontzettend leuk dat we zo’n brede doelgroep mogen aankleden - van jong tot oud slaagt bij ons. Mix & match is mijn stijl; ik draag nooit complete outfits van een merk. Juist dat elegante Zadig & Voltaire jurkje met een grovere sneaker bijvoorbeeld. Iro, Zadig en Anine Bing zijn mijn merken omdat ze cool, laid back maar ook vrouwelijk en luxe zijn’.

 

 

Margo
‘Na jarenlang aan het roer te hebben gestaan, draag ik het stokje langzaam maar zeker over aan Fleur. De Van Dort-winkels zijn echt mijn kindjes, en ik vind het mooi om te zien dat het bedrijf zo groeit en vernieuwt. Voor nu ben ik af en toe nog te vinden in de winkel, want ik word natuurlijk erg blij van het stylen van mijn vaste klanten. Ook doe ik samen met Fleur de inkoop; al zal ik dit steeds meer los gaan laten. Je kunt me uittekenen in een stoere look met een vrouwelijke twist. Ik zweer bij een goede jeans van Seven for all Mankind of een leren Arma broek met daarop een mooie Iro blouse, of juist een T-shirt van Anine Bing afgestyled met een Zadig blazer. Ik heb een zwak voor Iro sneakers!’

 

 

Charissa
‘Ben je een vaste 10Days-fan, dan ken je mij al wel! Ik heb jarenlang gewerkt in de Van Dort - 10Days store in Utrecht. Ik ben weer terug, en dit keer als de rechterhand van Fleur bij Van Dort Mode. Het is voor mij een feestje om elke dag weer mijn enorme enthousiasme op de klant over te brengen. Het zal je niet verbazen dat ik nog steeds een voorkeur voor 10Days heb, maar ik word ook erg blij van Max Mara’. 

 

 

Karin
‘De vaste Van Dort-fan kent mij vast, want ik ben al jarenlang een vast gezicht. Ik heb enorm veel liefde voor mijn vak, en het mooiste hieraan vind ik dat ik mijn klanten echt een geluksmomentje kan geven. Ik probeer altijd eerlijk te zijn, en zeg het ook als ik iets niet mooi vind staan. Klanten komen bij mij om even uit hun comfort zone gehaald te worden. Iets aan te trekken waar ze normaal niet voor durven te kiezen. Mijn eigen favorieten? Ik draag graag Essentiel Antwerp en Iro. Ook kun je mij uittekenen in een kimono!’ 

 

 

Monique
‘Mijn stijl is super vrouwelijk. Ik houd erg van goede pasteltinten, zoals gebroken wit of poederroze. Van een printje word ik ook blij, en mijn hakken mogen hoog! Ook leg ik graag het accent op mijn taille met een goede riem of een getailleerd jasje. Ook een jurkje dat strak in de taille zit en vervolgens uit loopt, is mijn ding. Kom vooral bij mij voor advies als je je vrouwelijkheid wilt vieren! Ik draag graag Munthe en Marc Cain, en ben ook groot fan van de jurkjes van Magali Pascal’.

 

 

Esther
‘Klassiek en tijdloos, dat is mijn stijl. Als advies geef ik dan ook altijd mee dat investeren in de basis van je garderobe het aller belangrijkste is. Met een goede basis staat of valt de rest van je looks. Ik draag graag Max Mara - vooral hun jurkjes staan me goed. Ook ben ik altijd weg van Max Mara’s jassen. De witte blouse is mijn signature look, ook erg leuk bij stoere items van Anine Bing als toevoeging. Ba&sh vind ik ook erg mooi!’

 

 

Marja
‘De andere meiden zeggen wel eens dat ik inmiddels bij het Van Dort meubilair hoor, en dat klopt ook wel. Ik werk hier al jaren lang en heb nog steeds heel veel passie voor het stylen van mijn klanten. Je kunt me uittekenen in rustige aardetinten - ik vind het ook mooi om volledig in het off white of beige te gaan. Ik vind 10Days erg leuk; ik style het sportieve vaak af met een goede hak. Ook ben ik fan van Munthe, Marc Aurel en Marc Cain’.

 

 

Romy
‘Als creative content manager ben ik verantwoordelijk voor alle online- en offline marketing, maar ook voor de social mediakanalen en alle content. Ik zou mijn stijl omschrijven als een mix van boho en heel classy. Lange, gebloemde jurken van Sissel Edelbo maar ook een oversized Max Mara blouse met een goede high waist pantalon. En ik houd van kleding waarin mijn figuur mooi uitkomt - lekker laten zien die taille en heupen. Het liefst style ik mijn look af met Toral heels en lekker veel sieraden’. 

 

 

Annabelle
‘Bij Van Dort ben ik verantwoordelijk voor de styling en productie van alle online shoots. Vanaf komend seizoen zal ik ook meegaan met de inkoop. Je kunt me uittekenen in comfortabele, boxy fits. Ook houd ik van elegant sportief. Een nette blazer met een stoere jeans- of jogger. Een joggingpak met een getailleerd jasje. Ik investeer graag in exclusieve schoenen en accessoires. Mijn favoriete merkjes hier zijn Essentiel, Iro en Anine Bing’.

 

Openingstijden
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]