Op zoek naar een stoere, eigenzinnige look? Met deze outfit voeg je meteen een dosis power aan je garderobe toe. Perfect voor naar een vergadering, presentatie of andere gelegenheid waarbij je indruk moet gaan maken. De grijze, double breasted coat van Max Mara is een echte evergreen. Altijd goed en gaat jaren mee. Onder deze elegante jas draagt Karin de Black Blazer met grafische print van Marc Cain. 

Zo'n blazer style je juist casual chic voor elke dag. Dit doe je met een T-shirt! Deze is van Denham. Door de Marc Cain sjaal geef je het geheel een verrassend kleuraccent. Deze truc werkt ook perfect wanneer je een wat doffere, vale tint draagt in het gezicht. Met een pop of color breng je meer kleur en speelsheid in je uitstraling. Voor een rock chic touch draagt Karin een leather short van Studio AR by Arma. 

Heeft u een aankoop gedaan bij vandortmode.nl, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Is het product niet naar wens, stuur uw product dan binnen 14 dagen terug naar Lijnmarkt 30, 3511KJ Utrecht. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument. Voor meer info klik hier.
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]