Menu
EUR

Dames blouses met lange mouw

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

Shop blouses met lange mouw bij Van Dort Mode! O.a. van 10 Days, IRO Paris en Essentiel Antwerp. Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis!

217 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 217

Dames Blouses - lange mouwen 

Een mooie blouse is onmisbaar in elke garderobe. Het is een onwijs veelzijdig kledingstuk. Als je 's ochtends voor je kast staat en je pakt een blouse, dan zit je altijd goed. De keuze in verschillende soorten blouses is tegenwoordig reuze. Er zijn zoveel keuzes in verschillende modellen, kleuren en stofjes. Blouses lenen zich uitstekend voor zakelijke outfits, maar ook zeker om casual gedragen te worden. Een goede blouse kun je eindeloos door dragen en opnieuw combineren. Een mooi overhemd bijvoorbeeld, leent zich ideaal voor je office look - met een strakke leren broek of een pantalon eronder en een mooie blazer. Ook een print blouse is heel erg in op dit moment. 

Shop bij Vandortmode.nl blouses van onder andere 10Days - Ba&sh - GANNI - Essentiel Antwerp - Second Female - IRO Paris - Marc Cain 

10Days heeft vaak veel oversized items in hun collectie, zo ook hun blouses. Maar voor degene die een echt apart, gek item wil, moet bij Essentiel Antwerp zijn. Gedurfde kleurencombinaties en gekke modellen kenmerken de opvallende kledingstukken van Essentiel. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »