Shop Yoga Jeans

Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Yoga Jeans Spijkerbroeken online

Wij zijn trots dat wij als een van de eersten in Nederland het merk Yoga Jeans mogen verkopen. Yoga Jeans werd opgericht door Eric en Jacob Wazana, twee broers met een voorliefde voor denim. Al op jonge leeftijd werd hun interesse in denim aangewakkerd - wanneer een van hen een nieuwe paar jeans kreeg, deden ze er alles aan om de spijkerbroek een beetje vintage uit te laten zien - gaatjes maken, de stof bewerken met schuurpapier, en ga zo maar door. Tot de jeans er wat gedragen uitzag en lekkerder zat. Hier ontstond het idee om een eigen Jeans merk te starten. De broers bestudeerden de manier waarop vrouwen bewogen en keken naar de rondingen van het lichaam. Ze hielden zich niet aan traditionele patronen voor spijkerbroeken, maar ontwierpen deze opnieuw om tot een spijkerbroek te komen dat zo comfortabel en flexibel is, dat een vrouw er yoga in zou kunnen beoefenen. Vandaar de naam Yoga Jeans. Alle Yoga Jeans worden met de hand gemaakt in hun fabriek in Quebec, Canada. Dit omdat de broers geloven in het steunen van locale productie en in corporate responsibility. Ze willen duurzaam en eco-friendly zijn. 

Ze maken gebruik van verschillende technieken om een jeans te maken die de rondingen van de vrouw perfect volgt, lekker zit en goed in vorm blijft. Deze technieken heten onder andere 'Dianogal Strech' en 'Shape Memory Denim'. Deze zorgen voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Alle jeans van Yoga Jeans hebben ook een 'multi-piece ergonomic waistband', voor optimaal draagcomfort rond het middel. Ook zijn de spijkerbroeken ontworpen met een 'non-restrictive pattern' - op geen enkele manier mag de pasvorm of de naden van de jeans jouw bewegingsvrijheid in de weg zitten, daar zijn ze op ontworpen. 'Shape Memory Denim' refereert aan de vormvastheid van de jeans - ze vormen zich om jouw lichaam en zullen niet uitgerekt of vervormt raken. Als laatste zijn alle spijkerbroek duurzaam en eco-friendly. Deze kenmerken maken Yoga Jeans veelzijdig en comfortabel!

Op Vandortmode.nl en in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven koop je spijkerbroeken van Yoga Jeans. Bestelt u Yoga Jeans online op werkdagen voor 15:00 's middags, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft het item de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - haal uw bestelling af in een van onze winkels. Wij hebben winkels in Utrecht en Bilthoven. Wanneer u op werkdagen voor 15:00 besteld, hangt uw item de volgende dag klaar in de winkel naar keuze.  

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]