Zoe Karssen

Sorteer op:

Zoe Karssen: eigenzinnig en gedurfd

 

Zoe Karssen is een Amsterdams modemerk dat vrouwen inspireert om eigenzinnig en opvallend te zijn. Wees jezelf en omarm dit! Zoe Karssen benadrukt dat unieke gevoel met inspirerende creaties gemaakt met passie en vakmanschap. Herkenbaar, van street tot chic en altijd van hoge kwaliteit. Zoe Karssen staat voor vrouwelijkheid en biedt zelfvertrouwen met een krachtige uitstraling. Oprecht, eerlijk en altijd in voor een uitdaging. Onder leiding van creative director Erik Frenken brengen ze collecties tot leven en durven ze het anders te doen. Door samenwerkingen met jong talent, om nieuwe technieken en thema's te ontdekken. Collecties buiten de traditionele paden brengen. Vrouwelijk en verrassend met een rebels randje!


De ambities van Zoe Karssen reiken verder. Ze zijn oprecht bezorgd over de wereld waarin we leven en de manier waarop we met onze planeet omgaan. Daarom zijn ze actief op zoek gegaan naar manieren om het anders te doen. Duurzamer, ethischer en bewuster. Daarom produceert het merk hun ontwerpen zoveel mogelijk in Europa. In het On Demand-programma heeft Zoe Karssen geen voorraad meer, ze produceren alleen losse en unieke items. Deze zijn stuk voor stuk te bestellen en worden stuk voor stuk geproduceerd. Dit zijn kleine stappen in een lange reis naar verdere verduurzaming.

 

Ontdek de mode van Magali Pascal op Vandortmode.nl. Wij bieden gratis verzending aan bij bestellingen vanaf 75€ en betalen met Afterpay is mogelijk. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 s middags bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Je hebt het pakketje dan de volgende werkdag al in huis. Ook in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven shop je de collectie dameskleding van Zoe Karssen. Hier ben je bovendien welkom voor mode-advies van een van onze stylisten en voor tips waarmee je de gekochte kledingstukken kunt combineren. Kijk rustig online rond en vind het perfecte Zoe Karssen item dat bij jou past!

 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]