Menu
EUR

Second Female Shirts & Tops

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Second Female Shirts en Tops online

De musthaves van elk seizoen zijn altijd terug te vinden in een klassieke context met functionaliteit en comfort, in de collecties van Second Female. Ze interpreteren de trends en geven er hun eigen signature style aan. Op deze manier creëert Second Female een vrouwelijke, draagbare collectie met in het achterhoofd de trends van het moment. Klassiek met een hippe touch. Er wordt gekeken naar de trends die op een eigentijdse, klassieke manier kunnen worden geïnterpreteerd tot een mooie collectie. 

Shirts en tops van Second Female zijn mooi van kwaliteit en hebben een fijne pasvorm. Draagbaarheid voor iedere vrouw is een belangrijk uitgangspunt bij Second Female. De ontwerpen laten zich makkelijk combineren en gaan dan ook seizoenen lang mee in je garderobe. Denk hierbij aan fijne wollen truien, jurken voor everyday wear en vrouwelijke blouses. 

Second Female shirts en tops online te bestellen bij Vandortmode.nl, maar ook te shoppen in onze winkel Van Dort Mode in Bilthoven. Onze stijl adviseuses voorzien u graag van advies om een mooie outfit van Second Female samen te stellen, of juist om uw favoriete kledingstuk van Second Female te combineren met een van onze andere mooie merken. Bestelt u op werkdagen online voor 15:00, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heeft u het item de volgende werkdag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie - haal uw bestelling af in een van onze winkels. Wanneer u voor 15:00 besteld, hangt uw item de volgende dag na 3 uur klaar in de winkel naar keuze. 

 

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »