Menu
EUR
  • Alles voor de vrouw
  • Persoonlijk advies
  • Familiebedrijf sinds 1954

cadeaukaart

  1. Algemene voorwaarden Van Dort Cadeaukaart

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de door Modehuis Bilthoven BV, Bodyfashion Bilthoven BV en Van Dort Utrecht BV (hierna: Van Dort) uitgegeven Keuze Cadeaukaarten. Door je Van Dort kaart te gebruiken aanvaard je onderstaande productvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

1. Deze productvoorwaarden zijn van toepassing op alle door Van Dort uitgegeven Cadeaukaarten in welke fysieke of digitale verschijningsvorm dan ook.
2. Van Dort Cadeaukaart is een cadeaukaart waaraan een saldo is gekoppeld, welke waarde is opgeslagen in de centrale administratie van Van Dort.
3. Van Dort Cadeaukaart is uitsluitend rechtmatig te koop op de digitale platformen van Van Dort. of bij erkende door Cadeaubonnen.nl B.V aangewezen retailpartners. Particuliere noch bedrijfsmatige doorverkoop is toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Van Dort.
4. Elke Van Dort Cadeaukaart is voorzien van een unieke codecombinatie (19-cijferig kaartnummer en veiligheidscode). De kaarthouder dient Van Dort Cadeaukaart zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal, verlies of onbevoegd gebruik door derden van deze code vindt geen vergoeding of vervanging plaats.
5. In geval van het vermoeden van fraude of oneigenlijk gebruik kan Van Dort het gebruik van één of meerdere Van Dort Cadeaukaarten voor onbepaalde tijd opschorten en/of het gebruik van Van Dort Cadeaukaart permanent ontzeggen.
6. Op verzoek dient de kaarthouder de originele aankoopbon of fysieke Van Dort Cadeaukaart aan Van Dort te verstrekken om de juistheid te laten verifiëren.
7. Van Dort Cadeaukaart of de restwaarde ervan is onder geen beding inwisselbaar voor geld.
8. Van Dort kan op elk moment het aanbod van cadeaukaarten waarvoor de Van Dort Cadeaukaart is in te wisselen aanpassen.
9. Een vermindering van het inwisselaanbod op de verzilverplatformen is geen geldige reden voor het annuleren van een bestelling of grond voor restitutie na de herroepingstermijn.
10. Het saldo en de vervaldatum van Van Dort Cadeaukaart kunnen op de aankoopbon van de Van Dort Cadeaukaart worden geraadpleegd.

11. Van Dort Cadeaukaart is twee jaar geldig na aankoop. Deze geldigheidsduur staat achterop de kaart vermeld, evenals de verwijzing naar deze voorwaarden. Na deze periode vervalt elke aanspraak op het saldo van de cadeaukaart.
12. Van Dort kan deze productvoorwaarden wijzigen. Het is raadzaam om deze voorwaarden telkens voor het gebruik te raadplegen.
13. Het gebruik van Van Dort Cadeaukaart voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze is uitgegeven is niet toegestaan
14. Voor Van Dort Cadeaukaart welke zijn aangekocht bij derde partijen (erkende wederverkopers, retailpartners) kan onder geen beding restitutie plaatsvinden door Van Dort.
15. In geval van overmacht kan Van Dort het inwisselen van Van Dort Cadeaukaart voor onbepaalde tijd opschorten.

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »