Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Het shoppen van een nieuwe jeans kan voor veel vrouwen echt een dingetje zijn. Wij merken dat er veel behoefte is aan goed maatadvies, maar dat onze klanten ook graag willen weten welk merk en welke pasvorm nou goed bij ze past. Het liefst wil je natuurlijk een jeans waar je in wilt gaan wonen, en daarvoor is comfort het aller belangrijkste. Er zijn een heleboel jeans trends die steeds komen en gaan, maar een aantal fits blijft altijd. 

Recap: Dit was Transform Yourself!

Recap: Dit was Transform Yourself!

De komst van de herfst betekent automatisch een nieuwe garderobe. Laagjes, warme kleuren, grove breisels en de mooiste boots - wij stonden al maanden klaar. Door de transformatie van ons bedrijf kwamen we dan ook op het idee om een Transform Yourself event te organiseren! Dit alles moest in het teken van de nieuwe najaarscollecties staan. Een heerlijke dag om jezelf te laten betoveren door al het moois, maar ook om een verse start te maken met het nieuwe seizoen.

Zadig & Voltaire - een vleugje Franse rock in jouw garderobe

Zadig & Voltaire - een vleugje Franse rock in jouw garderobe

Zadig & Voltaire is toch wel één van onze favoriete labels. Het straalt namelijk die typische Franse vibe uit - cool, laid back en subtiel, met een heerlijk rauw randje. Toch slaagt het merk er altijd in om de vrouwelijkheid te bewaren. Het zit altijd lekker, en ook onze klanten zijn dol op de hippe items. Hoe komt het dat Zadig zo geliefd is? Wij schreven er een blogpost over.

10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe

10 x de Mooiste aardetinten voor in jouw garderobe

Wij zijn helemaal fan van looks in aardetinten. Of je nu geheel in neutrale kleuren gekleed gaat of ze juist als accent inzet - neutrals stralen altijd luxe uit. Al helemaal wanneer je investeert in mooie stoffen. Vorig jaar hadden een hoop merken de neutrale kleuren al in hun collecties, maar dit jaar waren de aardetinten pas echt populair. Niet alleen in modeland, maar zeker ook veelvuldig te zien in de accessoires, schoenen en in badmode. 

Filter op: 10 days, 10DAYS, About the Brand, Anine Bing, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, jogger, Lingerie, marc cain, Mode, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]