Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

Cadeau tips voor dames

Cadeau tips voor dames

December staat bijna voor de deur en dat betekent dat de jacht naar het perfecte cadeau is begonnen. Waar moet een mooi cadeau zoal aan voldoen? In ieder geval is het belangrijk dat een cadeau verrassend en persoonlijk is. Vaak heeft iemand wel een bepaald verlanglijstje, maar hoe leuk is het wanneer jij met een zelf bedacht idee komt?

Charissa's favoriete Fall Winter mode

Charissa's favoriete Fall Winter mode

Als je een vaste klant bent bij ons ken je Charissa vast. Ook heeft ze jarenlang in onze 10DAYS winkel gewerkt - een bekend gezicht voor velen. Onze Charis werkt inmiddels drie dagen per week bij ons in Bilthoven, en als echte shopping addict weet ze altijd welke stijlen-, kleuren en silhouetten er op dit moment on trend zijn. In de winkel adviseert ze altijd met veel kennis en enthousiasme. We zien haar vaak in een casual sportieve look, en in merken als Essentiel, 10DAYS, Anine Bing en Max Mara Weekend.

Lingerie styling voor de feestdagen

Lingerie styling voor de feestdagen

Onder een feestelijke outfit hoort natuurlijk een eye catching setje lingerie. Ook onder de kerstboom trouwens, want welke vrouw wordt daar niet blij van? Bij Van Dort Bodyfashion in Bilthoven hebben wij ook voor de feestdagen lingerie en nachtmode in iedere stijl. Ga voor stoer zwart, voor elegant zijde, voor een opvallende dierenprint of juist voor ingetogen nude. Elke vrouw vindt bij ons iets moois voor de gezelligste dagen van het jaar.

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Duurzame en stijlvolle najaarsmode van Marc Cain

Het Duitse merk Marc Cain had jarenlang een wat ouwelijk, stoffig imago, maar niets is minder waar. Anno 2021 loopt menig influencer en fashionista met dit luxe label weg. Met name in Duitsland is het merk enorm populair - onlangs kwam er zelfs een samenwerking met Vogue uit, met een shoot met daarin drie grote, bekende influencers van Duitse bodem als het gezicht van het merk.

Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Dit is de ideale jeans fit voor jouw figuur

Het shoppen van een nieuwe jeans kan voor veel vrouwen echt een dingetje zijn. Wij merken dat er veel behoefte is aan goed maatadvies, maar dat onze klanten ook graag willen weten welk merk en welke pasvorm nou goed bij ze past. Het liefst wil je natuurlijk een jeans waar je in wilt gaan wonen, en daarvoor is comfort het aller belangrijkste. Er zijn een heleboel jeans trends die steeds komen en gaan, maar een aantal fits blijft altijd. 

Filter op: 10 days, 10DAYS, Anine Bing, ba&sh, chapter 1, chapter 3, chapter 4, essentiel antwerp, Fashion, Fashion show, Herfst trends, Herfstmode, jogger, Lingerie, marc cain, new collection, nieuwe collectie, online, sale, Stylingtips, van dort, van dort mode, vandortmode, Vandortmode.nl, Zadig & Voltaire
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]