Van Dort Mode - Lees alles over nieuwe collecties, events en acties!

De klassiekers die niet mogen ontbreken in een garderobe

De klassiekers die niet mogen ontbreken in een garderobe

We hebben het in de mode vaak over tijdloze kledingstukken, oftewel de basis van je garderobe. Dit is het fundament van waaruit je de rest van je kast opbouwt. Wanneer de basis goed is, kun je deze namelijk steeds weer opnieuw aanvullen met trend items. Wij adviseren je natuurlijk heel graag over de musthaves als het aankomt op basics. Ook raden we hierbij aan om echt te investeren in deze basis. Zorg ervoor dat de stoffen die je koopt echt van goede kwaliteit zijn en lang meegaan.

Deze damesmerken zijn duurzaam en milieubewust

Deze damesmerken zijn duurzaam en milieubewust

Op zaterdag 5 juni is het Wereld Milieu dag. Tijd om eens goed onder de loep te nemen wat jij nu eigenlijk doet om je eigen footprint te verkleinen. Alle kleine beetjes helpen, en gelukkig is het minder moeilijk om een duurzame verandering in je garderobe door te voeren. Naast het scheiden van afval, vegetarisch eten en minder de auto of het vliegtuig pakken, kun je namelijk nog veel meer doen. Te beginnen in je eigen kledingkast. Daar hangen waarschijnlijk al merken in die goed op weg zijn qua duurzaamheid. 

In stijl het terras weer op - zo doe je het!

In stijl het terras weer op - zo doe je het!

We mogen weer, de terrassen zijn weer geopend. En met de huidige ontwikkelingen kunnen we snel genoeg weer een stuk langer borrelen. Om straks op en top fashionable aan tafel aan te kunnen schuiven hebben wij natuurlijk een aantal goede stylingtips. Vanaf dit weekend wordt het weer mooi weer, dus voorkom outfit-stress met onze mix & match trucs. 

10Days Voorjaarscollectie 2021 – chapter 12 – nu online

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in 10DAYS
  • 0
10Days Voorjaarscollectie 2021 – chapter 12 – nu online

De nieuwe 10Days collectie, we keken er reikhalzend naar uit. Dit Nederlandse kledingmerk brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit. Nieuwe lijnen worden door de ontwerpsters ‘chapters’ genoemd. En Chapter 12 staat nu online! Elke unieke collectie van kledingitems heeft een eigen patroon en kleuren die centraal staan. Leuk om mee te mixen en matchen. Benieuwd naar meer achtergrondinformatie over dit unieke merk? Lees hier het verhaal over 10 Days, inclusief voorbeelden van kleding uit verschillende chapters en seizoenen.