Retourneren

Retourneren binnen 28 dagen.

Heeft u een aankoop gedaan bij vandortmode.nl, dan heeft u 28 dagen bedenktijd. Is het product niet naar wens, stuur uw product dan binnen 28 dagen terug naar Lijnmarkt 30, 3511KJ, Utrecht.  De 28 dagen bedenktijd gaan in op de dag van levering van de totale bestelling. Bestaat de bestelling uit meerdere producten (leveringen) dan gaan de 28 dagen in op de dag dat de bestelling totaal is uitgeleverd. De kosten van deze retourzending zijn voor de klant.

Het product dient ongedragen en compleet met de originele etiketten retour te worden gestuurd. Indien het product gedragen is of de originele etiketten verwijderd zijn, houdt Vandortmode.nl zich gerechtigd de producten op kosten van de consument terug te sturen naar de consument. 

We kunnen u vragen naar de reden van retourneren, u bent hiertoe niet verplicht te antwoorden. 

Indien u een product retour stuurt en deze is goedgekeurd door vandortmode.nl zal u het geld van de retour gestuurde producten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen op uw bankrekening teruggestort krijgen. 
 

Let op: De retourzending is voor de verantwoordelijkheid van de klant, helaas is volgens de postwet PostNL niet aansprakelijk voor verloren zendingen. Gelukkig gebeurd het niet vaak dat zendingen verloren gaan, maar het kan bij dure items verstandig zijn om retourzendingen verzekerd te versturen. Verzekerde zendingen zijn bij PostNL verzekerd tot een waarde van €500,-, aangetekende zendingen zijn tot €50,- verzekerd.

 

Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]