Retourneren

Producten retour sturen

Heeft u een aankoop gedaan bij vandortmode.nl, dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Is het product niet naar wens, stuur uw product dan binnen 14 dagen terug naar Lijnmarkt 30, 3511KJ, Utrecht.  De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag van levering van de totale bestelling. Bestaat de bestelling uit meerdere producten (leveringen) dan gaan de 14 dagen in op de dag dat de bestelling totaal is uitgeleverd. De kosten van deze retourzending zijn voor de klant.

Het product dient ongedragen en compleet met de originele etiketten retour te worden gestuurd. Indien het product gedragen is of de originele etiketten verwijderd zijn, houdt Vandortmode.nl zich gerechtigd de producten op kosten van de consument terug te sturen naar de consument. 

We kunnen u vragen naar de reden van retourneren, u bent hiertoe niet verplicht te antwoorden. 

Indien u een product retour stuurt en deze is goedgekeurd door vandortmode.nl zal u het geld van de retour gestuurde producten zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen op uw bankrekening teruggestort krijgen. 
 

 

Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

[ism_review_carousel]
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »