Van Dort | 10DAYS Store Utrecht

Onze 10DAYS store vind je in een prachtig, historisch pand aan de Lijnmarkt in Utrecht. Je kent het merk als een echt lifestyle label uit Amsterdam. 10DAYS staat bekend om tijdloze, ready-to-wear kleding, schoenen, accessoires en interieur items. In 2007 ontstond het merk, opgericht door twee creatieve vrouwen. Bij 10DAYS wordt niet geloofd in regels of trends, en ook niet in fast fashion. 

 

Daarom ben jij vrij om jouw eigen, unieke combinaties te maken. Alles mag met elkaar worden gemixt. Alle Chapters zijn zo ontworpen dat ze feilloos bij andere collecties passen. We geloven in het dragen van een kledingstuk op meerdere manieren, en binnen meerdere verschillende stijlen. 10DAYS staat bekend om haar comfortabele mode waar je je goed in voelt. 

 

Vrouwen van iedere leeftijd kunnen bij ons komen shoppen. We nemen graag uitgebreid de tijd voor je. Ga je voor onze ‘altijd goed’ basic collectie, of kies je een seasonal print of een opvallende kleur? De keus is aan jou!

 

Het Merk

10days is ontstaan uit een rebels idee om regels te breken. Om mode vanuit een ander perspectief te bekijken. De mogelijkheid bieden een eigen, persoonlijk stijl te ontwikkelen. Met deze gedachte van Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal ontstond 10days - een creatieve mix van stijlen waarmee je een tijdloze en persoonlijke garderobe kunt vormen. 
Met haar consistente stijl creëert 10Days unieke collecties die in het verlengde van elkaar liggen. Dit maakt het combineren van verschillende seizoenen mogelijk. De focus ligt op natuurlijke materialen, duurzaamheid en fijne pasvormen. 10Days collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Creatieve combinaties, sportieve looks en statement pieces komen hierin naar voren. Hun missie: "Simple, but never regular". 10Days is meer dan mode - het is een vorm van zijn. "Be unexpected or simple - never regular".  

Volg ons ook op Instagram.

Sparen in de winkel

Bij iedere € 50,00, besteed binnen het totaal van uw kassabon, ontvangt u één spaarpunt. Nadat u bij uw aankopen de 10 punten heeft bereikt, ontvangt u bij uw volgende aankoop een korting van €25,00.
(Afgeprijsde artikelen worden niet meegeteld in het spaarsysteem). Ons spaarsysteem werkt nog niet online, maar hier zijn we mee bezig. 

Events

Na een lange tijd zonder events, pakken wij de draad weer op. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor alle updates. 

In en na de Corona periode zijn wij extra actief om je de tofste looks en stijlen te laten zien op Instagram! Volg ons daar om nieuw binnengekomen items en styling advies te zien. 

 

Van Dort Mode 1 Van Dort Mode 2 Van Dort Mode 5
Van Dort Mode 3
Van Dort Mode 6

 

 

Openingstijden

• Ma 13:00 - 18:00
• Di  10:30 - 18:00 
• Wo 10:30 - 18:00 
• Do 10:30 - 18:00 
• Vr  10:30 - 18:00 
• Za  10:00 - 17:30 
• Zo  12:00 - 17:00 

Adres

Lijnmarkt 30
3511 KJ Utrecht

Contact

Tel: 030-231 97 09 
[email protected]   


 

 
Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]