Shop bij Vandortmode.nl

VAN DORT MODE

In 1954 is "Modehuis van Dort" opgericht, waarin niet alleen damesmode en ondermode werd verkocht maar ook fournituren, stoffen, textiel en dergelijke. Ron en Margo Romijn-van Dort hebben in 1988 "Modehuis van Dort" overgenomen. Na een grote verbouwing zijn vele prachtige topmerken in onze collectie opgenomen. Daarmee werd tevens de naam "Modehuis van Dort" omgezet in " Van Dort Mode" De lingerie en badmode zijn ondergebracht in een prachtig groot pand enkele deuren verder, op de Julianalaan onder de naam " Van Dort Bodyfashion".

Inmiddels weten veel vaste klanten en passanten ons te vinden. Aangezien elke vrouw beschikt over een eigen unieke stijl nemen wij met ons team altijd ruim de tijd voor persoonlijke aandacht en advies. Naast originaliteit, kwaliteit en diversiteit vinden wij draagbaarheid zeer belangrijk. Wij helpen u graag outfits zo te combineren dat deze voor meerdere gelegenheden te dragen zijn. Bent U op zoek naar iets speciaals, wilt u graag persoonlijk styling advies of bent u gewoon nieuwsgierig geworden, bezoek dan gerust 1 van onze winkels en kom onder het genot van een drankje onze collecties bekijken. 

Onze Merken

Elk seizoen zijn Margo en Fleur druk op zoek naar de hipste fashion merkjes om toe te voegen aan ons assortiment. Beurzen in Antwerpen, Milaan, Parijs en zelfs New York worden door deze twee fashionista's graag bezocht om inspiratie en ideeën op te doen. Vind u het leuk om te volgen waar onze inkopers zich zoal mee bezig houden volg ons dan op Instagram

Klik hier om te kijken welke merken wij in onze winkels verkopen 

Sparen in de winkel

Bij iedere € 50,00, besteed binnen het totaal van uw kassabon, ontvangt u één spaarpunt. 
Nadat u bij uw aankopen de 20 punten heeft bereikt, ontvangt u bij uw volgende aankoop een korting van €50,00.
(Afgeprijsde artikelen worden niet meegeteld in het spaarsysteem.)

Events

Op dit moment staan er geen events gepland bij Van Dort Mode.

Maar in het licht van het Corona virus, zijn wij extra actief om u de leukste looks en stijlen te laten zien op Instagram! Volg ons daar om leuke looks en styling advies te zien. 

 
 
 
Van Dort Mode 1 Van Dort Mode 2 Van Dort Mode 5
Van Dort Mode 3
Van Dort Mode 6

Van Dort Mode winkel Bilthoven

Van Dort Mode Bilthoven

Kleding winkel voor Dames, Bilthoven

 

Openingstijden

• Ma 13:00 - 18:00
• Di  10:00 - 18:00 
• Wo 10:00 - 18:00 
• Do 10:00 - 18:00 
• Vr  10:00 - 18:00 
• Za  10:00 - 17:00 
• Zo  Gesloten

Adres

Julianalaan 19 
3722 GD Bilthoven

Contact

Tel:  030-228 20 93 
[email protected]

Facebook Van Dort Mode