Menu
EUR

Dames Shorts

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven

Op Vandortmode.nl verkopen wij een breed scala aan korte broeken en shorts van verschillende merken.

39 Producten
Toon:
Toon 1 - 24 van 39

Shorts en korte broeken online op Vandortmode.nl

Shop bij Vandortmode.nl voor leuke shorts en korte broeken van 10Days - Antik Batik - Arma - Cambio - Marc Aurel - Marc Cain 

Een korte broek past in ieders garderobe - of je er een draagt in het voorjaar of in de zomer, of juist met een panty in het najaar/winter. Een paar shorts kan het hele jaar gedragen worden. Denim shorts of linnen shorts zijn ideaal voor het voorjaar en in de zomer. In de winter is het leuk om een tweed shorts of een gekleed kort broekje te dragen. Een leren korte broek doet het ook altijd goed. Op Vandortmode.nl verkopen wij een breed scala aan korte broeken en shorts van verschillende merken.


De verschillende materialen maken de shorts - linnen en katoen zijn heerlijk in het voorjaar en zomer. 10Days maakt leuke fleece shorts die comfortabel zitten en een beetje baggy vallen. Deze shorts zijn heerlijk om te dragen met een casual outfit. Ze zijn ook nog eens super zacht van binnen! Een andere casual optie zijn spijkershorts - die zijn elk jaar weer in het modebeeld terug te vinden. Wil je wat meer gekleed gaan, kijk dan bij Arma - voor een mooie leren broek, of een leren shorts die je ook in het najaar met een panty kunt dragen. 

De pasvorm is natuurlijk ook belangrijk - hoe lang valt een short? Wijde pijpen of juist smalle broekspijpen? De shorts van 10Days vallen altijd lekker los en zitten daarom comfortabel. Korte broeken van Marc Cain zijn wat netter van stijl en lenen zich goed voor een chique outfit. Wanneer je niet zulke lange benen hebt, kun je kiezen voor een korte broek met hoge taille. Als je de aandacht wel op je benen wil focussen, kies dan een van onze shorts met print. Ook hebben we gave denim shorts van Anine Bing, die een hippe city look geven. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »