Menu
EUR

Slip dresses voor dames

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Slapen en loungen in stijl doe je in onze slip dresses. Dit is een sexy alternatief voor een pyjama die te warm is of een ietwat saai nachthemd. Ons aanbod slip dresses is comfortabel en daarnaast super stijlvol.  De slip dress is vaak gemaakt van een lux

20 Producten
Toon:
Toon 1 - 20 van 20

 

Slip dresses voor dames


Slapen en loungen in stijl doe je in onze slip dresses. Dit is een sexy alternatief voor een pyjama die te warm is of een ietwat saai nachthemd. Ons aanbod slip dresses is comfortabel en daarnaast super stijlvol.  De slip dress is vaak gemaakt van een luxe materiaal als zijde. Een Aubade slip dress is vaak versierd met prachtige details zoals een doorschijnende stof, goudkleurige borduursels en zelf Swarovski steentjes. Een waar kunstwerkje om aan jezelf cadeau te doen. 

Voor ingetogen chic ben je bij Marjolaine aan het juiste adres. Dit mooie merk heeft 100% zijden slip dresses waarin je je een ware godin voelt. Deze jurkjes zijn tijdloos en een echte investering. Ze gaan, met het juiste onderhoud, jarenlang mee. Lise Charmel is een high end merk met het allermooiste, Franse kant. Dit kant is handgemaakt en zit ook aan de slip dresses van het merk. 
Voel je ultiem vrouwelijk en tegelijk comfortabel, en ga voor een slip dress. Vergeet je look niet af te stylen met een elegante kimono en bijpassende pantoffels. 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »