Lingerie

Lingerie

Sorteer op:

Lingerie & Badkleding

Lingerie is de basis van elke outfit - de eerste laag, die jouw mood van de dag positief kan beïnvloeden. Mooie lingerie kan elke vrouw een goed gevoel geven. Bij Van Dort Mode vind je lingerie van unieke merken met leuke designs en ontwerpen van merken als Love Stories, Calvin Klein en Bjorn Borg. Denk hierbij aan bh's en slips maar ook pyjama's, body's en kimono's. Ook kan de juiste lingerie je outfit er beter uit laten zien. Denk hierbij aan shapewear en bh's. Voor advies over bijvoorbeeld shapewear, kunt u terecht bij onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een passend (stijl)advies. 

Love Stories is een Zweeds lingerie merk dat bekend staat om hun unieke designs. Het merk is ontstaan omdat ze een bepaalde stijl misten tussen alle lingerie in de winkels. De meeste ontwerpen waren heel sportief of juist romantisch. Ontwerpster Marloes Hoedeman begon hierdoor met het ontwerpen van veelzijdige lingerie die sexy is, maar waar vrouwen zich wel prettig in zouden voelen. Vooral de bralette is een geliefd item bij Love Stories. Een bralet is sexy, vrouwelijk en zeer comfortabel. Je zult geen enkelen voorgevormde BH vinden in de collecties van Love Stories. Ze ontwerpen echter niet alleen lingerie, maar ook badmode, nachtmode, en body's. Hun bikini's zijn voorzien van leuke, speelse ontwerpen en je zal er altijd uniek uitzien in badkleding van Love Stories. Je kunt de lingerie en badkleding van Love Stories als bijpassende set dragen, maar je kunt de verschillende prints natuurlijk ook mixen. Als jij je er maar lekker in voelt. De filosofie van Love Stories is dat lingerie ook geldt als kleding en dat het gezien mag worden. De 'fashionable approach' naar lingerie en het gebruik van leuke, speelse prints en patronen werd warm verwelkomt in de wereld van lingerie. Je vind de collectie inmiddels wereldwijd in concept stores, boutiques en warenhuizen. 

Shop Lingerie online bij Van Dort ModeLove Stories - 10Days - Bjorn Borg - Calvin Klein

Voor fans van 10 days.. lees hier het verhaal achter het merk 10days!

Voor een bredere collectie lingerie, shapewear, nachtmode en badmode verwelkomen wij u graag in onze winkel Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Onze medewerkers voorzien u graag van advies! We zijn te vinden op de Julianalaan 51 in Bilthoven. 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]