VAN DORT BODYFASHION

Van Dort Bodyfashion is een luxe lingerie en badmode speciaalzaak met een uitgebreid assortiment en een vakkundig team stylistes die hun vak uitstekend verstaan. Wij vinden het belangrijk om in een intieme en gezellige sfeer alle tijd te nemen om de juiste lingerie en badkleding te vinden die comfortabel zit en waarin je jezelf prettig en zelfverzekerd voelt. Lingerie is je basis. Als de lingerie niet goed zit, dan voelt dit niet fijn en zit de bovenkleding ook minder fraai. Gun jezelf dus de luxe van een goede basis. Met merken als Marie Jo, Aubade Paris, Primadonna, Wolford en Hanro slaag je bij ons altijd. 

In onze winkel presenteren wij een uitgebalanceerd assortiment lingerie en badmode van de betere merken (cup A t/m H). Tevens hebben wij een ruime collectie ondermode en nachtmode voor de vrouw en de man.

Tot ziens bij Van Dort Bodyfashion!

Onze Merken

Iedereen kan bij ons slagen. Van jong tot oud - wij hebben merken voor elke leeftijd-, figuur en stijl. Het laid back, casual stijltje van Calvin Klein gemixt met ultra vrouwelijk Lise Charmel. Ook onze mix van de meest luxe materialen maakt dat je je even in een snoepwinkel waant. Om je look helemaal geslaagd af te stylen hebben we een brede collectie aan kimono's, pyjama's, panty's en meer. 

Klik hier om te kijken welke merken wij in onze winkels verkopen 

 

Sparen in de winkel

Bij iedere € 50,00, besteed binnen het totaal van uw kassabon, ontvangt u één spaarpunt. 
Nadat u bij uw aankopen de 20 punten heeft bereikt, ontvangt u bij uw volgende aankoop een korting van €50,00
(Afgeprijsde artikelen worden niet meegeteld in het spaarsysteem.) Ons spaarsysteem werkt nog niet online, maar hier zijn we mee bezig. 

Events

Na een lange tijd zonder events, pakken wij de draad weer op. In september 2021 vindt ons eerstvolgende event plaats. Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor alle updates. 

In en na de Corona periode zijn wij extra actief om je de tofste looks en stijlen te laten zien op Instagram! Volg ons daar om nieuw binnengekomen items en styling advies te zien. 

 
 
   

 

Openingstijden

• Ma 10:00 - 18:00
• Di  10:00 - 18:00 
• Wo 10:00 - 18:00 
• Do 10:00 - 18:00 
• Vr  10:00 - 18:00 
• Za  10:00 - 17:00 
• Zo  Gesloten

Adres

Julianalaan 51
3722 GE Bilthoven

Contact

Tel: 030-228 7551 
[email protected]    

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]