VAN DORT BODYFASHION

Van Dort Bodyfashion is een luxe lingerie en badmode speciaalzaak met een uitgebreid assortiment en een vakkundig team die hun vak uitstekend verstaan. Wij vinden het belangrijk om in een intieme en gezellige sfeer alle tijd te nemen om de juiste lingerie en badkleding te vinden die comfortabel zit en waarin je jezelf prettig en zelfverzekerd voelt. Lingerie is je basis. Als de lingerie niet goed zit, dan voelt dit niet fijn en zit de bovenkleding ook minder fraai. Gun jezelf dus de luxe van een goede basis.

In onze winkel presenteren wij een uitgebalanceerd assortiment lingerie en badmode van de betere merken (cup A t/m H). Tevens hebben wij een ruime collectie ondermode en nachtmode voor de vrouw en de man.

Tot ziens bij Van Dort Bodyfashion

Onze Merken


Elk seizoen zijn Margo en Fleur druk op zoek naar de hipste fashion merkjes om toe te voegen aan ons assortiment. Beurzen in Antwerpen, Milaan, Parijs en zelfs New York worden door deze twee fashionista's graag bezocht om inspiratie en ideeën op te doen. Vindt u het leuk om te volgen waar onze inkopers zich zoal mee bezig houden volg ons dan op Instagram.

Bekijk welke merken wij in onze winkels verkopen.

Sparen in de winkel

Bij iedere € 50,00, besteed binnen het totaal van uw kassabon, ontvangt u één spaarpunt. Nadat u bij uw aankopen de 10 punten heeft bereikt, ontvangt u bij uw volgende aankoop een korting van €25,00.
(Afgeprijsde artikelen worden niet meegeteld in het spaarsysteem)

Events


Op dit moment staan er geen events gepland bij Van Dort Bodyfashion.

 

 

Openingstijden

• Ma 13:00 - 18:00
• Di  10:00 - 18:00 
• Wo 10:00 - 18:00 
• Do 10:00 - 18:00 
• Vr  10:00 - 18:00 
• Za  10:00 - 17:00 
• Zo  Gesloten

Adres

Julianalaan 51
3722 GE Bilthoven

Contact

Tel: 030-228 7551 
[email protected]    

Facebook Van Dort Bodyfashion