Chptr S Intimates

Sorteer op:
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Red Benjamin BE.BU €34,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Black Sebastian SE.BL €39,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Black Alexander AL.BL €29,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Black Lucas LU.BL €34,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Red Lucas LU.BU €34,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Black William Bralette WI.BL €84,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Red John Bralette JO.BU €59,95
Chptr S Intimates Chptr S Intimates Black John Bralette JO.BL €59,95

Chptr S Intimates Online

Chptr S Intimates is een lingerie lijn opgericht door twee Nederlandse zussen - het merk gepresenteerd de sterke band tussen zussen en vrouwen en moedigt ze aan om 'Strong, Sexy and Sophisticated' te zijn. De naam stamt van de nieuwe periode die de zussen samen in gingen door het oprichten van het merk. Vandaar de naam Chptr S. Oprichters Valery & Daniek geloven dat je outfit niet compleet is zonder een leuk setje lingerie. Tenslotte begin je de dag met lingerie en eindig je de dag er ook mee! 

Het merk Chptr S moedigt vrouwen aan hun lichaam en vormen te omarmen. Hun motto 'be sexy, but subtle' wordt sterk weerspiegeld in de collectie - alle ontwerpen zijn sexy en vrouwelijk maar blijven wel effortless.

De eerste collectie werd 'Sister from another Mister' genoemd. De artikelen kregen elk de naam van een 'mister'. Zo zijn er bralettes genaamd John, Scott and William, die met de 'bottoms' Lucas, Benjamin of Sebastian gecombineerd kunnen worden tot een set. De naam 'Sister from another Mister' verwijst naar de sterke vriendschappen tussen vrouwen en zussen. 

Het merk werd in 2017 opgericht en groeit in populariteit. Chptr S Intimates is bij ons online te koop maar ook in onze winkels Van Dort Mode en Van Dort Bodyfashion in Bilthoven. Bestelt u online op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. U kunt ook kiezen voor een afhaal optie in een van onze winkels. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »