Menu
EUR

Accentueer de natuurlijke vorm van je borsten met een soft cup beha

Ontdek alle items bij Van Dort Bodyfashion

Ga voor een natuurlijke look, en kies voor een beha met soft cup. Oftewel: niet voorgevormd. Dit type beha valt uiterst soepel om het lichaam, en is te verkrijgen in verschillende stijlen. Voor net dat beetje extra ondersteuning kun je kiezen voor een sof

Ga direct naar:

110 Producten
Toon:
Love Stories Purple Romeo BH
Love Stories
Purple Romeo BH
85,00 70,25
Toon 1 - 24 van 110




Accentueer de natuurlijke vorm van je borsten met een soft cup beha


Ga voor een natuurlijke look, en kies voor een beha met soft cup. Oftewel: niet voorgevormd. Dit type beha valt uiterst soepel om het lichaam, en is te verkrijgen in verschillende stijlen. Voor net dat beetje extra ondersteuning kun je kiezen voor een soft cup beha met beugel. Ook kun je gaan voor een soft cup zonder beugel - een bralette. Onze mooie merken hebben een divers aanbod, denk aan een soft cup beha van PrimaDonna of Aubade. 

De niet voorgevormde beha's van PrimaDonna zijn met name erg fijn voor de dames met een grotere cup en/of omvang. Nog steeds zijn deze beha's ontzettend stijlvol en wordt hierin gebruik gemaakt van de laatste trend kleuren. Ga voor een felle, opvallende tint of juist voor terra of nude. 

Kies een tijdloze soft cup beha van Aubade wanneer je een classy item wilt. Wij hebben de Rosessence stijl; een echte essential die iedere vrouw moet hebben. Deze prachtige, romantische lijn hebben we altijd in onze collectie en is een mooie basis. 

 

Merken
  • Bekijk meer
Kleur
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »