Max Mara Weekend

Sorteer op:
Je hebt gekeken naar 24 van 44 artikelen Volgende producten

Max Mara Weekend Online

Max Mara Weekend is een sublijn van modelabel Max Mara. Max Mara Weekend is klassiek, vrouwelijk en modern. De stijlen die je vind bij Max Mara Weekend zijn verfijnd en chic. De elegante items zijn geliefd bij menig modeliefhebber, zo ook door ons. Het merk is van oorsprong Italiaans, en dat zie je terug in de collecties. De fijne pasvormen en mooie stoffen stralen dit uit. Het fijne aan kleding van Max Mara Weekend is dat de collecties bestaan uit tijdloze, luxe items en goede basics. Hierdoor heb je lang plezier van je items. Een fijn gebreide top of een mooie pantalon, werkt goed in ieders garderobe. Met kleding van Max Mara Weekend heb je altijd kwaliteitsitems waar je op terug kunt vallen. Hierdoor investeer je in een fijne garderobe vol met mooie items.

 

Wat maakt de Max Mara Weekend stijl uniek?

Max Mara Weekend is een ideaal merk als het gaat om stijlvolle, luxe basis items waar je jarenlang plezier van hebt. Ieder stuk van Max Mara Weekend is een waardevolle toevoeging aan je garderobe. De stijlvolle basis items laten zich makkelijk combineren en hebben een hoog draagcomfort. De kleding van Max Mara Weekend is stijlvol, chic, vrouwelijk en modern. We zien veel neutrale kleuren en prints, als streepjes prints of klassieke ruitjesprints. 

 

Weekend Max Mara bij Van Dort Mode

Shop jouw outfit van Weekend MaxMara online op Vandortmode.nl of bij ons in-store in Bilthoven. Online bestellingen op werkdagen voor 15:00, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Zo heb je jouw item van Max Mara Weekend de volgende dag al in huis! Of kom gezellig bij ons langs in de winkel en laat je adviseren. 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]