Sunday in Bed

Sorteer op:

Over Sunday in Bed

Sunday in Bed is een Duits nachtmode merk. Met hun hippe designs zijn ze eigentijds met een knipoog. Naast nachtmode verkoopt Sunday in Bed ook beddengoed en handdoeken.

 

Shop Sunday in Bed bij Van Dort Bodyfashion

De items van Sunday in Bed zijn te koop bij Van Dort Mode. Van Dort Mode heeft een speciale winkel voor lingerie & bodywear, Van Dort Bodyfashion. Hier koop je pyjama's en nachthemden van Sunday in Bed. Sunday in Bed valt onder ons standaard assortiment. Shop de nachtmode van Sunday in Bed online bij www.vandortmode.nl of bij ons in-store in Bilthoven. Online bestellingen op werkdagen voor 15:00, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Zo heb je jouw item van Sunday in Bed de volgende dag al in huis! Of kom gezellig bij ons langs in de winkel en laat je adviseren.

 

Waarmee combineer ik de items van Sunday in Bed?

De pyjama's van Sunday in Bed lenen zich perfect om te mixen en matchen met andere merken. Combineer de tops met broeken van Calvin Klein of Hanro. Draag een volledige pyjama van Sunday in Bed met pantoffels van American Dreams of Lord X Lillies. Voor een extra cozylook draag je er een badjas van Lord X Lillies of Pretty You London bij. 

 

Contact
CHAT MET ONS VIA WHATSAPP
Scan deze QR-code met de camera van uw telefoon en start makkelijk een Whatsapp gesprek.
Liever telefonisch contact? 030-636 88 88
Of mail ons via [email protected]