Menu
EUR

10 DAYS Jassen

Ontdek alle items bij Van Dort Mode in Bilthoven & 10Days Utrecht

9 Producten
Toon:
Toon 1 - 9 van 9

 

10 Days Jassen & Jasjes

Het gehele jaar door vind je jouw ideale 10 Days jas. Je kunt de meest uiteenlopende stijlen bij ons shoppen. Bij 10 DAYS is het stylen in laagjes een truc die vaak terugkomt. Op die manier kun je nog meer uit je kleding halen. Dit doe je door te kiezen voor een 10 DAYS jack, bijvoorbeeld een stoer bomberjack of een kort jasje met of zonder print. Dit staat erg leuk op je favoriete jogger en een nonchalante 10 DAYS sweater of T-shirt. 

Ga voor klassiek en tijdloos met een 10 Days trenchcoat. Hier heb je jarenlang plezier van! Toch iets stoerder? Dan raden wij de parka aan. Vaak zit hierin een heerlijke fleece laag die je warm houdt in de herfst en winter. De parka’s van 10 DAYS zijn praktisch en kunnen wel tegen een stootje. In het voorjaar kun je kiezen voor de bodywarmer; deze komt steeds weer terug in de kleuren van het seizoen en is vaak doorgestikt. Een bodywarmer van 10 DAYS gooi je zo over iedere outfit heen! 

 

Maak indruk met je 10 Days outfit

Het motto van 10 DAYS herken je direct in de kledingstukken van dit merk. Om het motto ‘Be unexpected or simple | never regular’ na te leven, reist het team van Ten days de hele wereld over om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. De inspiratie die opgedaan wordt tijdens deze reizen wordt gecombineerd met globaal georiënteerde aspecten. In de designstudio in Amsterdam wordt dit vervolgens omgezet in nieuwe, verrassende ontwerpen. De stijl van 10 DAYS kan omschreven worden als simpel, stoer en comfortabel, maar tegelijkertijd vrouwelijk of gekleed. Het motto: ‘Be unexpected or simple | never regular’ wordt doorgevoerd binnen alle collecties van dit eigenzinnige merk.

Op onze webshop vind je een van de grootste online collecties van 10 Days blazers! Ook verkopen wij onze 10 Days collectie in onze winkel in Utrecht. In onze online shop kun je alle kledingstukken van 10days shoppen - wanneer je op werkdagen voor 15:00 bestelt, wordt je bestelling diezelfde dag nog verzonden en heb je het de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je online bestelling af te halen in een van onze winkels. 



Merken
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »